Spor Tuncay'a 'zayıfsın' dedi

Tuncay'a 'zayıfsın' dedi

Paylaş
Tuncay'a 'zayıfsın' dedi

Geçtiğimiz hafta teknik direktörlük görevine Felix Magath'ı getiren Wolfsburg'un antrenmanları futbolcuların adeta korkulu rüyası haline geldi

Schalke'deki görevine son verilmesinin hemen ardından düşme hattındaki Wolfsburg'un başına geçen teknik direktör Felix Magath disiplinini hemen göstermeye başladı.

57 yaşındaki Alman teknik adam, sakatlıklarının ardından fizik gücü zayıf kalan Tuncay Şanlı ve Helmes'e sabah 06:45'te salonda çalışma talimatı verdi.

Magath, yardımcı antrenör Leuthard'ın gözetiminde bir hafta boyunca sabah erkenden çalışmaya gelecek iki futbolcudan milli maç arasının bitimine kadar hazır olmalarını istedi.

ANTRENMANLAR ÇOK AĞIR!

Tuncay ve Helmes'in bu kadar erken saatte çalışmalarının nedeni ise Hattorf'taki salonun bir okula ait olması ve saat 08:00'den itibaren öğrencilerin kullanması.

Antrenmanın dozunu da oldukça arttıran Magath'ın oyuncularına, "Şu anda küme düşme hattındasınız. Bu yüzden sonuna kadar mücadele edeceksiniz. Sızlanmak yok" dediği de belirtildi.

Deneyimli teknik adamın doğum günü olmasına karşın Riether'e izin vermeyi reddettiği ve takımın Brezilyalı kozu Diego'yu da özel olarak çalıştırdığı bildirildi.

Haberin Devamı