Siyaset Tunceli Emniyet Müdürü istifa etti
Paylaş
Tunceli Emniyet Müdürü istifa etti

Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz görevinden istifa etti

Tunceli’ye 10 Kasım 2001 tarihinde Emniyet Müdürü olarak atanan Hayati Yılmaz, bugün görevinden istifa ettiğini açıkladı. DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Yılmaz, istifa dilekçesini Tunceli Valiliği ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne gönderdiğini söyledi. Hayati Yılmaz, "Tamamen kendi irademle istifa etmeyi uygun gördüm. Şu aşamada bir şey demeyi doğru bulmuyorum. Başka söyleyecek bir şey yok" dedi.

Haberin Devamı


"CANLAR YERİNE CAMLAR KIRILSIN" TWEETİ ATMIŞTI

İstifa eden Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, İstanbul’da Gezi olayları sırasında başına isabet eden gaz fişeği nedeniyle aylarca komada kalan Berkin Elvan’ın ölümünün ardından Tunceli Emniyet Müdürlüğü Twitter hesabından attığı tweette, "Şu muhakkak, samimi, şefkat ve değer verme insanlarda yüzde 100 sonuç veriyor. Ülkemin başı sağ olsun rahat uyu kısa ömür. Söylesek: gidenleri geri getirmez ama dilimiz. Bizler de anne babayız, bizim de yandı ciğerimiz, Berkin Elvan ölümsüzdür, hoşçakal Berkinim. Canlar yerine camlar kırılsın, Berkin Elvan ölümsüzdür, hoşçakal Berkinim, şehit vatan uğruna can verendir" diye yazmıştı.

Haberin Devamı

ŞEHİT POLİS İÇİN ATTIĞI TWEET

Tunceli’de Berkin Elvan’ın ölümünü protesto sırasında polis memuru Ahmet Küçüktağ’ın şehit olmasının ardından Emniyet Müdürü Yılmaz, yine bir tweet atarak, şunları yazmıştı:

"Bir yiğit vatan evladını daha kalbimize gömdük. O, insanımızı rahat bırakmayan öfkeye karşı mücadele vermekteydi dün akşam. Ki

DHA