Spor 'Turgay ve Ozan'a talibiz'

'Turgay ve Ozan'a talibiz'

Paylaş
'Turgay ve Ozan'a talibiz'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bursasporlu Turgay ve Ozan İpek'le Polonyalı Adrian Mierjewski için kulüplerine tekliflerini verdiklerini söyledi

Başkan Sadri Şener, takımının yürüttüğü transfer çalışmalarıyla ilgili olarak DHA’ya (Doğan Haber Ajansı) açıklamalarda bulundu.

Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın transferinin gündemlerine hiç gelmediğini vurgulayan Başkan Sadri Şener, şu bilgilleri verdi: "Sercan’a talip olduğumuz, menajerlerin oyunu.

Bursaspor’dan Sercan’ı değil ama Turgay ve Ozan İpek’i istedik. İki futbolcunun da sözleşmeleri devam ettiği için kulüplerine teklif yaptık ve cevap bekliyoruz.

Bir hafta içerisinde bu konuda bir cevap alacağımızı düşünüyoruz. Her 2 futbolcu da teknik heyetimizin takımında görmek istediği kaliteli isimler."

"BİZE GELMEK İSTİYOR AMA..."

Sadri Şener, Şener, Polonya’nın Warsawa takımında forma giyen Adrian Mierjewski için de kulübüne resmi teklifte bulunduklarını açıkladı, "Futbolcu bize gelmek istiyor.

Ama kulüp başkanı, şu an için transfere onay vermedi. Yarın bu transfer olumlu veya olumsuz yönde sonuçlanacak. Biz olumlu sonuçlanması için gereken her şeyi yaptık" dedi.

"OYUNCULYARIMIZA TEKLİFLER VAR"

Karşıyaka’dan Aykut Akgün’ü almak için de görüşmelerinin sürdüğünü belyirten Başkan Sadri Şener, "Aykut da teknik heyetin takımda görmek istediği isimlerden biri.

Bu oyuncuyu da kadromuza katmak istiyoruz. Ayrıca bizim oyuncularımıza da gelen bir çok teklif var. Ama şu an için bunları değerlendirmiyoruz. Daha sonra bakacağız" dedi.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı