Spor Turgutluspor'un Asbaşkanı intihar etti

Turgutluspor'un Asbaşkanı intihar etti

Paylaş
Turgutluspor'un Asbaşkanı intihar etti

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, Belediye'ye ait otoparkı işleten Turgutluspor'un Asbaşkanı 47 yaşındaki İbrahim Abpak, başına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son verdi

Evli ve 2 çocuk babası Abpak'ın intiharı, yakınlarını ve Turgutluspor camiasını üzüntüye boğdu. Abpak'ın, yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle bunalımda olduğu iddia edildi.

"EŞİME VE ÇOCUKLARIMA İYİ BAK"

Haberin Devamı

2'nci Lig 2'nci Klasman Grubu'nda mücadele eden Turgutluspor'un Asbaşkanı İbrahim Abpak, Koza Pazarı'nda, dün saat 19.00 sıralarında işlettiği belediyeye ait otoparkta, kayınbiraderi Ufuk Şener'e telefon edip, “Eşime ve çocuklarıma iyi bak” dedikten sonra, çalışanlarının gözü önünde başına dayadığı, ruhsatlı 7.65 milimetre çapındaki tabancanın tetiğine bastı.

Ağır yarlanan Abpak, kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Abpak'ın öldüğü haberini alan eşi Birgül ile oğulları Oktay ve Okan Abpak, sinir krizi geçirdi. Abpak'ın intiharı, yakınılarıyla, Turgutluspor camiasını da yasa boğdu.
Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, Abpak'ın intiharının camiayı şoke ettiğini belirterek, “İlk defa yönetimde yer alan sevdiğimiz bir ağabeyimizdi. Kendisi akrabam da olur. Acımız çok büyük. Bu hafta Eyüpspor ile oynayacağımız maça siyah forma ile çıkacağız” dedi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Aydın, Abpak'ın üyeleri olduğunu belirterek, “Ani olarak aramızdan ayrılması bizleri üzdü. Ailesine ve Turgutluspor camiasına başsağlığı diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı AK Parti'li Serhat Orhan da Abpak'ın Turgutluspor için özverili bir şekilde hizmet verdiğini vurgulayarak, “Onun yeri zor doldurulacaktır. Çok sevdiğimiz arkadaşımızın aramızdan ani ayrılışı nedeniyle üzüntü duyduk. Ailesine ve Turgutluspor camiasına başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Abpak'ın cenazesi bugün ikindi vakti Turgutlu Pazar Camisi'nde kılınan namazın ardından, ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Turgutlusporlu futbolcular da tam kadro olarak katıldı.

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)

Haberin Devamı