Dünya Türk asıllı başkan Ada'yı salladı

Türk asıllı başkan Ada'yı salladı

Paylaş
Türk asıllı başkan Ada'yı salladı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın Türk kökenli Belediye Başkanı Boris Johson'un sosyete güzeli Helen Macintyre ile beraberliğinden gayrimeşru çocuk sahibi olduğu iddia edildi

Daily Mail gazetesi, eski Osmanlı Dahiliye Nazırı Ali Kemal’in torunu olan 46 yaşındaki Londra Büyükşehir Belediye Başkanı Boris Johnson’ın, sosyete güzeli 36 yaşındaki Helen Macintyre’nin 1 yaşındaki kızı Stephanie’nin babası olabileceğini öne sürdü.

İkilinin 15 yılı aşkın süredir devam eden dostluklarının sosyetede büyük bir aşk kavgasına neden olduğunu önceki gün manşetten veren gazete, dört çocuk babası Johnson’ın, milyoner Pierre Rolin ile birlikte olan sosyetik güzel Macintyre’a çok yakınlaşmakla suçlandığını yazmıştı.

BORİS’E BENZİYOR

Gazetenin öne sürdüğü iddialara göre milyoner işadamı Pierre Rolin, uzatmalı sevgilisi Helen ile Boris arasındaki yakınlaşmadan kuşkulanıyordu.

Helen’in geçtiğimiz yıl dünyaya getirdiği kız çocuğunun Boris’e benzemesi içine kuşku düşürmüş ve doğum sertifikasında baba adının bulunmaması ise şüphelerini arttırmıştı.

Rolin, küçük kızın babasının kendisi olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırdı. Test sonucunda bebeğin babasının kendisi olmadığını öğrenen Rolin, sevgilisiyle 3 yıldır paylaştığı Londra’nın merkezinde Belgarvia’daki 5 milyon sterlinlik evi terketti.

Rolin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Helen Macintyre’nin bebeğinin biyolojik babası ne yazikki ben değilim. Helen ile Kasım ayında ayrıldık ve ben kendi hayatıma devam ediyorum. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum” dedi.

BORİS, DNA TESTİ YAPTIRDI

Boris Johson’un hamileliği boyunca Helen’i yalnız bırakmadığı, düzenli olarak akşam yemeklerine götürdüğü ve yoğun telefon görüşmeleri yaptığı da iddialar arasında yer alıyor.

Johson’un bebeğin babası olabileceği yönündeki söylentilerin hızla yayılması üzerine gizlice DNA testi yaptırdığı belirtiliyor.

Aynur TATTERSALL/LONDRA (DHA)

Haberin Devamı