Magazin Türk dizilerini hangi hashtaglerle takip etmeli?

Türk dizilerini hangi hashtaglerle takip etmeli?

Paylaş
Türk dizilerini hangi hashtaglerle takip etmeli?

Kuşkusuz Türk dizileri, eş zamanlı olarak Twitter’da en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Türkiye Twitter’da dizi konuşmayı çok seviyor

Twitter, kullanıcılarına geniş bir içerik sunuyor. Televizyonda eğlence tüm hızıyla devam ederken Twitter’da da belirli hashtagleri yaratarak ya da var olan hashtagleri arayıp takip ederek favori dizi, yarışma, film ve müziklere dair tartışmalara veya sohbetlere katılınabiliyor.

Bu aramalarla, en sevdiğiniz karakterleri, oyuncuları veya şovları takip edip tanınmış şovmenlerden en sevdiğiniz dizi karakterine kadar ilgili tweetleri bulmanız mümkün.

Siz de #istanbullugelin #çukur #savaşçı #senanlatkaradeniz #dirilişertuğrul gibi popüler dizilerin isimlerini kullanarak hashtag yaratabilir, sevdiğiniz dizi hakkında yepyeni bir sohbet başlatabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz diziyi izlerken ekranda beliren hashtaglerle de sohbetlere katılabilirsiniz.

Anahtar kelimeleri veya hashtag'leri arayarak kişisel ilgi alanlarınızla ilgili devam eden konuşmaları takip edebilirsiniz. Bu aramalar yapılırken güvenli olunduğundan emin olmak da önemli hususlardan biri olarak önümüze çıkıyor.


Güvenli arama nedir?


Twitter’da arama özelliğini çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz. Kendiniz, arkadaşlarınız, yerel işletmeler, eğlence sektöründe tanınmış isimler ve siyasi dünya liderleri hakkında Tweet’ler bulabilirsiniz. Konuyla ilgili kelime veya hashtagler ile arama yaptığınızda son dakika haberler veya kişisel ilgi alanlarınız ile ilgili devam eden sohbetleri takip etmeniz mümkün.

Güvenli arama modu ile birlike arama sonuçlarında ne gördüğünüzü kontrol edebilirsiniz. Bu filtreler, hassas olma ihtimali olan içerikler, sessize aldığınız veya engellediğiniz profilleri arama sonuçlarınızdan çıkarıyor. Bu özelliği dilediğiniz zaman devre dışı bırakabilir veya tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hesabınıza bilgisayar üzerinden giriş yaptıysanız arama özelliği iOS ve Android’teki Twitter’da olduğundan daha farklı olacaktır. Bunun için gerekli bilgileri bu yazıdan bulabilirsiniz.


Hassas medya içeriği


Yeni şeyler keşfetmek Twitter’ın doğasında bulunuyor fakat dilediğinizde sizin için hassas olabilecek görüntüleri görmemeyi seçebilirsiniz. Hassas bir medya içeriği ile ilgili görüntülenmeden önce uyarı almak için ayarlarınızı kolayca değiştirebilirsiniz. Hassas medya içeriği hakkında daha fazla bilgi için bu yazıyı okuyabilirsiniz.

Haberin Devamı