Yaşam Türk erkeğinin seks mekanı neresi?

Türk erkeğinin seks mekanı neresi?

Paylaş
Türk erkeğinin seks mekanı neresi?

Türk erkeğinin seks mekanı neresi?

Popüler erkek sitesi AskMen Türkiye; 60 bin kişinin katıldığı 'cinsellik anketi'nin sonuçlarını açıkladı. Türk erkeklerinin profilinin belirlendiği anket, beş kategoride gerçekleştirildi.

'Aşk-Seks', 'Güç-Para', 'Yaşam', 'Otomobil' ve 'Sağlık-Spor' konularını irdeleyen anket; Türk erkeklerinin yatak odasında sevişmeyi tercih ettiğini ortaya çıkardı!

HAVUZ FANTEZİLERİ VAR

Askmen Türkiye'nin "Nerede sevişmek istersiniz?" sorusuna, yüzde 31 oranıyla ilk sırada 'yatak odası' yanıtı geldi. 'Havuz tercihi' yüzde 10 oranıyla ikinci sırada, 'ofis' ise yüzde 10 oranıyla üçüncü sırada yer aldı. Ankete katılanların yüzde 4'ü ise 'balkonda' sevişmekten hoşlandıklarını söyledi.

İLK RANDEVU

Türk erkeği "İlk randevunuzda nereye gidersiniz?" sorusuna; yüzde 46 oranıyla "Şık bir restoranda yemek" yanıtı verdi. İkinci sırada yüzde 23 oranıyla 'sinema', üçüncü sırada ise yüzde 19 oranıyla 'sevgilinin evi' seçeneği yer aldı.

BOYALI SAÇ

Moda kategorisinde yer alan "Sizce bir erkek saçını boyamalı mı?" sorusuna, yüzde 82 oranında "Evet' cevabı verildi! Bu sonuç, Türk erkeğinin 'beyaz saç fobisi' olduğunu gözler önüne serdi.

İŞ HAYATI

Türk erkeklerinin yüzde 42'si şu anki iş yerlerinde bir yıldan az süredir çalıştığını söyledi. 1-3 yıl aynı işyerinde kalanların oranı ise 24'le sınırlı kaldı.

SPOR SALONU

"Haftada kaç kez spor salonuna gidiyorsunuz?" sorusuna "Haftada bir" diyenlerin oranı yüzde 73 çıktı. "Haftada üç gün" spor yapanlar ise yüzde 17'de kaldı. Sadece yüzde 3'lük bir kesim, hiç spor salonuna gitmediğini söyledi.

OTOMOBİL:

Türk erkekleri, "Hangi tip otomobil kullanmayı isterdiniz?" sorusuna yüzde 50 oranında "Spor araba" cevabını verdi. Araba kullanmayı sevmeyenlerin yüzde 2'de kaldığı ankette, yüzde 28'lik kesim de tercihini cipten yana kullandı.

Türk erkeklerinin tercih ettiği sevişme mekanlarının yüzdeleri bir sonraki sayfada!

Yatak odası: Yüzde 31

Havuz: Yüzde 20

Ofis: Yüzde 10

Komşunun evi: Yüzde 8

Araba: Yüzde 6

Bar tuvaleti: Yüzde 6

Uçak: Yüzde 6

Mutfak: Yüzde 5

Halka açık alan: Yüzde 4

Balkon: Yüzde 4

2

Haberin Devamı