Tuğçe Özcan Türk kadınının botoks karnesi
HABERİ PAYLAŞ

Türk kadınının botoks karnesi

Haberin Devamı

Botoks 2016 yılında güzellik ve estetik alanında en çok konuşulan şeylerden biri olmaya devam etti. Çünkü daha çok kişi tarafından kullanım ve yüzdeki pürüzsüz etki; Botoks'un kötü şöhretini değiştirdi. Dillere pelesenk olmuş "botokslu kadın" tabiri, doğru dozda kullanımla tarihe karıştı. Doğru hekimler tarafından yapılmış başarılı uygulamalar sayesinde, zihinlerdeki tabular yıkıldı.

Sanki orta çağ döneminde gizliden gizliye parfüm akımının doğuşu gibi, kadınlar arasında kulaktan kulağa doktor isimleri fısıldanmaya başlandı. En dominant kadınlar bile, botoksu merak etti. İşin tuhafı mikro botoks yaygınlaştıkça kimde botoks var, kimde yok artık anlaşılamaz oldu.

Hızla yayılan ve giderek popüler hale gelen botoks, kadınları daha bilinçli kıldı. Parayı pahalı kremler yerine etkisi kanıtlanmış Botoks'a yatırarak yaşlanmayı durdurmak için "stop" düğmesine basan kadınların sayısı çığ gibi büyüdü.


İYİ VE KÖTÜYÜ AYIRMAK


Elbette Botoks'un hızla yaygınlaşması ile akılları karıştıran birçok spekülasyonun ortaya çıkması kaçınılmaz oldu. Onun popülaritesinden ticari şekilde yararlanmak isteyen küçük işletmeler meydana çıktı.

Yetkisi olmayan kişiler, hadlerini aşarak botoks uygulamaya kalkınca ortaya istenmeyen durumlar da çıktı. Ancak ilginç olan bu yetkisiz yerlerde yapılan uygulamaların sonuçları Botoks'un popüleritesini etkilemedi. Çünkü kadınlar giderek bilinçlenmeye, iyi ve kötüyü ayırmaya başladı.

Botoks güvenliydi, ancak onu güvenli kılan ehil ellerde ve uygun koşullarda uygulanıyor olmasıydı.


KREMLERE BÜYÜK ANLAM YÜKLEMEYİN!

Hiç şüphesiz güzellik sektörünün içinde olan kişilere en sık yöneltilen sorulardan biri: "en iyi krem hangisi" şeklindedir. Ve sorunun cevabı çok nettir: kremlerin işlevi sadece nemlendirmek. Bu yüzden dünyanın parasını ödediğiniz krem de, orta fiyata aldığınız krem de sadece cildi nemlendirecek. Yaşlılık çizgilerini önlemek için en etkili yöntem botoks.


ERKEN DAVRANAN GENÇ KALIR

Dedim ya, kadınlar artık çok bilinçli. Yaşlanmayı önlemek için, yaşlanmayı beklemenin geç kalmak olduğunu çok iyi biliyorlar. Bu yüzden söz konusu Botoks olduğunda, yaş ortalaması 20'li yaşların sonlarına indi. Çünkü kırışıklık yerleşmeden yapılan müdahale ile onu yok etmek çok daha kolay.

Yerleşmiş olan bir çizgi içinse önce Botoks ile kırışmayı durdurmak, ardından da dolgu ile çizgi oyuğunu doldurmak gerekiyor.


İYİ MAKYAJ BİLE KÖTÜ CİLTTE İYİ DURMAZ!

Makyaj ile güzellik anlayışı 2000'li yılların başıyla yeniden şekillenmeye başladı. Artık güzel olmak için makyajın iyi duracağı bir yüz gerekli. Elbette estetik cerrahinin tüm nimetleri de kadınların ayağına serilmişken, ayakları yere basan bilinçli kadınlar bu nimetlerden sonuna dek faydalanıyor.

Bu anlayışla artık Botoks, metropol kadını için makyaj bazı kadar önemli. Yılda iki kere sadece 10 dakika ayırarak yaptırıyor ve yıkılan tabular sayesinde gizleme gereği de duymuyorlar.


BOTOKS HAKKINDA BİRKAÇ BİLGİ

Ve son olarak yeni yıla yaşlılık çizgileri olmadan başlamak isteyenler için bir kaç bilgi. Botoks 10 dakikada uygulanır, etkisi 3. gün başlar ve 7-10 gün içinde oturur. 10. gün kontrol olur, gerekli görülürse rötuş yapılır.

Migren ağrılarınız varsa, Botoks migren için etkili bir tedavidir. Aşırı terleme sorunu için koltukaltlarına uygulandığında terlemeyi durdurarak müthiş bir konfor sunar.

Yüze uygulanan mikro botoks, mimiklerinizi yok etmez. Doğru doz, maske etkisi yapmaz ve ifadenizi olumsuz olarak değiştirmez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder