Dünya Türk koca yedirdi İngiliz kadın öldü

Türk koca yedirdi İngiliz kadın öldü

Paylaş
Türk koca yedirdi İngiliz kadın öldü

İngiltere'de Bülent Mevsimler adlı Türk ile evli 285 kiloluk Sharon'a doktor “Derhal zayıfla” dedi. Bülent Mevsimler uyarıya rağmen eşine hastanede sürekli abur cubur yedirdi

İngiltere’nin en şişman kadını 40 yaşındaki Sharon Mevsimler idi. Sharon, Bülent Mevsimler adlı Türk ile evliydi. Karı-koca yemek yemeye düşkündü.

Haberin Devamı

Bu, Bülent Mevsimler için sorun değildi, çünkü onun kilosu normal. Ama Sharon Mevsimler tam 285 kiloydu. Kiloları sağlığını tehdit ediyordu.

ZAYIFLAMASI ŞARTTI

Sharon 2003 yılında İngiltere Ulusal Sağlık Servisi’ne başvurdu. İngiliz gelinin talebi, obeziteden (aşırı şişmanlık) kurtulmak için olacağı ameliyatın masrafını devletin karşılamasıydı.

İngiliz yetkililer “Ameliyat olacağına az ye de zayıfla” diye düşündükleri için talebe önce olumlu cevap vermedi. Sharon 6 yıl boyunca uğraşıp amacına ulaştı.

70 KİLOYU VEREMEDİ

Masrafını devletin karşılayacağı ameliyattan önce Sharon’un 70 kilo vermesi lazımdı. Hastanede yatan Sharon’a görevliler diyet yemekleri veriyordu. Ne var ki Sharon, kocası Bülent Mevsimler’e yalvarıp kızarmış tavuk, patates ve abur cubur aldırıyordu.

Haberin Devamı

Böyle yanlış beslendiği için kilo veremeyen Sharon şişmanlık nedeniyle kalp krizi geçirip öldü.

İNGİLTERE KOCAYI KONUŞUYOR

İngiltere şimdi Bülent Mevsimler’i konuşuyor. Bilmiyorlar ki Türklerin çoğu hastalarını ‘iyilik olsun’ diye tıka basa doyurup sağlıklarını tehlikeye atar. Skeçlere konu olan bu huyumuz yüzünden Bülent Mevsimler şimdi çok pişman.