Magazin Türk müzisyenler Madonna'yı mest etti

Türk müzisyenler Madonna'yı mest etti

Paylaş
Türk müzisyenler Madonna'yı mest etti

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, Ibiza Adası'nda kendisi için organize edilen sürpriz doğum günü partisinde sahne alan Türk müzisyenlere hayran kaldı

Madonna'yla birlikte çalışan Türk fotoğrafçı Mert Alaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen partideki müzisyenlerle sahnede "La Isla Bonita" parçasını söyleyen 56 yaşındaki şarkıcı, Instagram'dan paylaştığı fotoğrafın altına, "Türkiye'nin en iyi müzisyenleri" diye yazarak memnuniyetini dile getirdi.

Partide sahne alan müzisyenlerden Hakan Güngör, "Madonna, Türk müziğinden, özellikle de kanundan çok etkilendiğini ifade etti" dedi.

Haberin Devamı

Kanun sanatçısı Hakan Güngör

Yurtdışında Goran Bregoviç, Yo-Yo Ma, Jordi Savall; Türkiye'de de Fazıl Say, Kudsi Ergüner, Tarkan, Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Mustafa Sandal gibi isimlerle çalışan kanun sanatçısı Hakan Güngör, Madonna'nın doğum gününde sahne alan müzisyenlerle birlikte gelecekte bir proje gerçekleştirmekten de büyük mutluluk duyacağını söylediğini aktardı.

Güngör, partiye büyük kızı Lourdes'le katılan Madonna’nın, Türk müzisyenlerin sahneye çıkmasının ardından "üzerindeki ölü toprağını atarak birden canlandığını" ve kendisi için çalınan "La Isla Bonita" şarkısını söylemek için sahneye çıktığını belirtti. Madonna ardından da aynı şarkı eşliğinde oryantal Didem'le dans etti.



Madonna; Bilhan Latif (klarnet), Hakan Güngör (kanun), İsmail Darıcı (perküsyon), Mehmet Akatay (perküsyon), Can Şengün (Gitar) ve Turay Dinleyen (Keman) ile birlikte çektirdiği bu fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı.

Haberin Devamı