Gündem Türk polisi Norveçli judocuyu uyarınca...

Türk polisi Norveçli judocuyu uyarınca...

Paylaş
Türk polisi Norveçli judocuyu uyarınca...

Alanya'da tatil yapan ve alkollü halde çevreye zarar veren Norveçli judo şampiyonu, kendisini uyaran 2 polis memurunu dövdü

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan 22 yaşındaki Norveçli judo şampiyonu Espen Andre Skotle, trafik levhalarına zarar verdiği için kendisini uyaran 2 polis memuruna saldırdı. El ve kollarından yaralanan polisler 3 gün iş göremez raporu alırken, gözaltına alınan şüpheli turistin alkollü olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

POLİSLERİ ÇEVREDEKİLER KURTARDI

Olay, saat 15.30 sıralarında Saray Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Espen Andre Skotle’nin çevreyi rahatsız etmesi ve trafik yön levhalarına zarar vermesi üzerine çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerinde gelen polis memurları Ramazan Bülbül ile Faruk Batıbey, Skotle’yi taşkınlık yapmaması konusunda uyardı. Bunun üzerine polisler ve Espen Andre Skotle arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Skotle, çevredekilerin gözü önünde Bülbül ve Batıbey’i darp etti. Bunun üzerine polislerin yardımına koşan çevre sakinleri, Skotle’yi etkisiz hale getirdi.

HALEN JUDO ANTRENÖRÜ

Gözaltına alınan Espen Andre Skotle, Alanya Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Alkollü olduğu belirlenen Skotle, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Sol kol ve elinden yaralanan Ramazan Bülbül ile sol el bileğinden yaralanan Faruk Batıbey de aynı hastanede tedaviye alındı. İki polis memuru 3 gün iş görmez raporu aldı.

Haberin Devamı

Polis merkezinde rehber eşliğinde ifade veren Espen Andre Skotle, ülkesinde judo turnuvasında 18 yaş grubunda şampiyon olduğunu belirterek, halen judo antrenörlüğü yaptığı söyledi. Skotle, ifadesinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Amirliği’ne sevk edildi.

Özgür YILMAZ/ ALANYA (Antalya), (DHA)