Yaşam Türk sitesi quizy.me facebook'a rakip!

Türk sitesi quizy.me facebook'a rakip!

Paylaş
Türk sitesi quizy.me facebook'a rakip!

Desnet Yazılım yöneticisi Ömer Ekinci'nin (27) kurduğu, global sosyal paylaşım sitesi quizy.me, 100 günde 1 milyon ziyaretçiye ulaşarak, dünyada en çok ziyaret edilen 100 site arasına girdi

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen ‘3. Ulusal Akdeniz Girişimcilik Zirvesi’nde konuşan Ekinci, “facebook ve twitter’a rakip sosyal ağ yapma kararı aldım. Buna çok karşı çıkan oldu.

Haberin Devamı

Türkiye’nin ilk global sosyal paylaşım sitesi quizy.me’yi kurduktan sonra ’gavurlar yine yapmış’ diye yorumlar geldi. İşte o gavur benim” dedi. Quizy.me’de diğer sitelerden farklı olarak soru sistemi bulunduğunu ve bu soruları kayıtlı olmasa da herkesin görme şansının bulunduğunu anlatan Ekinci, Çince, Rusça, Türkçe ve İngilizce yayını olan quizy.me’nin en çok ziyaret edilen 100 site arasında yer aldığını belirtti.

Ekinci, “Günde 10 bin kişi sisteme girip soru cevaplıyor. 100 gündür yayındayız, bir milyon ziyaret aldık. Kısa sürede iki milyon üyeye sahip olmayı hedefliyoruz. Türk sitesi olarak dünyadaki en büyük üç sosyal paylaşım sitesi arasında yer alacağız” diye konuştu.