Ekonomi Türk Telekom'dan kampanya...

Türk Telekom'dan kampanya...

Paylaş
Türk Telekom'dan kampanya...

Türk Telekom'dan kampanya...

Türk Telekom, düzenlediği "yarıyıl tatili kampanyası" ile 22-28 Ocak 2010 haftası boyunca Türk Telekom hattı olan herkese saat 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar şehirlerarası ve şehiriçi 3 bin dakika "bedava" görüşme hediye ediyor.

Haberin Devamı

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, grup olarak ev ve iş telefonlarından GSM’ye, genişbant internetten, yazılıma, çağrı merkezine kadar geniş alanda faaliyet gösterdiklerini hatırlattı.

Son dönemde pazara sundukları ürünlerden wirofon ile ev telefonunun mobil hale geldiğini, Vitamin ile eğitim içeriklerinin online ve interaktif şekilde sunulduğunu anlatan Demircan, "Türk Telekom Grubu tarafından geliştirilen bu teknolojilerin yurt dışına ihraç edildiğini görmek de ayrı gurur kaynağı bizim için. Dünyaya Türk inovasyonunu sunmaya devam ediyoruz" dedi.

"BEDAVA DAKİKALAR İLE TRAFİK ARTTI"

Demircan, Türk Telekom olarak Kurban Bayramı ile birlikte özel günlerde "bedava" dakika vermeye başladıklarını, kampanyalarının yılbaşında da devam ettiğini belirterek, şu bilgileri verdi:

Haberin Devamı

"Özellikle ev ve iş telefonlarına yönelik özel günlerde bedava konuşma imkanı veren kampanyalarımızın büyük ilgi gördüğünü, kullanım oranlarından gördük. Kurban bayramında şehirlerarası konuşma trafiğimiz bir önceki bayrama göre yüzde 46 artarken, yılbaşında müşterilerimize sunduğumuz bedava dakikalar ile şehirlerarası trafik yüzde 111 arttı."

Özel günlerde sundukları "bedava" dakika kampanyalarına "yarıyıl tatili kampanyası" ile devam ettiklerini bildiren Demircan, bu kampanya ile 2 saat yerine 1 hafta boyunca bedava konuşma olanağı sunduklarını söyledi.

Demircan, 22-28 Ocak 2010 haftası boyunca Türk Telekom hattı olan herkese saat 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar şehirlerarası ve şehiriçi 3 bin dakika bedava görüşme hediye ettiklerini kaydetti.

Kampanya için başvuru, taahhüt gerekmediğini ve ek ücret istenmeyeceğini vurgulayan Demircan, Türk Telekom hattına sahip olan herkesin, herhangi bir koşul olmadan bu kampanyadan da faydalanabileceğinin altını çizdi.