Dünya Türk turist ilaçla uyutulup soyuldu

Türk turist ilaçla uyutulup soyuldu

Paylaş
Türk turist ilaçla uyutulup soyuldu

Tayland'ın ünlü Pattaya şehrinde Türk vatandaşı bir kişi para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı kadın tarafından ilaçla uyutulup soyuldu

E.K. (45) adlı Türk vatandaşı gece 1 sularında hala aldığı sakinleştiri hapların etkisindeyken Pattaya Polis Karakolu'na gelerek şikayette bulundu. E.K.'nın şikayet raporunu yazan komiser Sanan Kotanan, turisti ilaçla uyutan ve sonra tüm değerli eşya ve parasını alan kişinin kimliğini otel giriş çıkış kayıtlarından bulduklarını açıkladı.

Kotanan'ın verdiği bilgilere göre kimliği Anyamanee Suikraduang (28) olarak belirtilen kadın otelin civarında gezerek gözünü kestirdiği erkeklerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. Olayın yaşandığı dün gece de ikilinin fiyatta anlaştığını ardından da Sabay Wing Otel'e gittiklerini söyledi.

Polis kayıtlarına göre kadın biraz dondurma satın alıp E.K. ile birlikte odaya çıkmış ve kadınla konuşurken Türk turist dondurmadan biraz yemiş. Türk turistin son hatırladığı şey ise kadın duşa girdiğinde biraz daha dondurma yiyip yatakta duştan çıkmasını beklediği. Uyandığında ise cüzdanındaki 2 bin 500 Baht (yaklaşık 75 Dolar), 500 Euro ve 1,500 Euro değerindeki kolyenin çalındığını farketmiş. Ardından otel çalışanlarına haber veren E.K., çalışanlar tarafından polis karakoluna götürüldü.

Haberin Devamı