Faik Gürses Türk usulü fauller
HABERİ PAYLAŞ

Türk usulü fauller

Ligimiz, futbolumuz, hakemimiz, sertliğimiz, futbolcumuz özeldir. Mesela Avrupa’nın en golcüsü Niang’a faul yapma yerine kaburgalarını kıracak kadar ileri gideriz. Sadece Quaresma, Antalya maçında 27 kez faule maruz kalmıştı. Guti keza öyle. Pino, Dia ve dahasını saymak mümkün. Oynamayı zaman zaman beceriyoruz, ama iş rakibi durdurmaya gelince, bizden yeteneklisi yoktur.

VOLKAN DEMİREL ÜZERİNE

Fenerbahçe kalecisini bir daha hatasından dolayı kim eleştirirse Kuran çarpsın AİHM’e gideceğim.

ADNAN SEZGİN

Haberin Devamı

Soyadı gibi her şeyi sezer. Sezgin iyi gezgindir, istifa ediyorum derse eder, başkanı hayır derse devam eder. Bu da bir sezgidir.

[[HAFTAYA]]

BEŞİKTAŞ’TA REKORA KİM KOŞUYOR?

Adıyla sanıyla ünlü Deli İbrahim.

ALLEN IVERSON KİMDİR?

Beşiktaş’ta dünyaya gelmiş halkın çocuğudur. SPOR A.Ş. Herkes onları müteahhit zannediyor. Bir tanışın bakın İstanbul’daki en güçlü organizasyonları tek başına yapan bir belediye kuruluşudur. Bina yapmıyorlar, son olarak Avrasya Maratonu’nu düzenlemişlerdi.

SAYIN İBRAHİM ŞAHİN

Spikerlik kariyerini burada yazamam çünkü sığmaz.. Kimsenin arkasından konuşmayan, kimsenin kuyusunu kazmayan dünya meleği bir insan olan Güven Göktaş neden Ankara Radyosu’na sürüldü ben anlamadım. Ersin Küçükbarak’a sorup, bizi de aydınlatır mısınız?

4 KARTAL

Onur, Ersan, Necip ve İsmail çok yakında Yumurcak Sineması’nda değil, Hiddink’in değişmez ilk on birinde olacaklar.

NECATİ YÜCEL

Beşiktaş’ın efsanevi masörü Zeki Er’in talebesidir. Bilgisayar, tomografi, cep telefonu, atroskopi yokken o vardı. Hâlâ yaşıyor. Beşiktaş’ta Hüsrev Gerede Yokuşu’ndadır tedavi merkezi. Futbolcuyu sakata çıkarmadan iyileştirir, hem de en kıza zamanda. Bilmem anlatabildim mi?

TÜRK HAKEMLİĞİ

Şimdilik bir tek Cüneyt Çakır var. Onu da çabucak yıpratmamak için yenilerine yatırım yapalım. Ama bazıları da kendi mesleklerini icra etsin. Örneğin doktorluk gibi. Anladın sen onu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder