Spor Türk yüzücüler yarı finale kalamadı

Türk yüzücüler yarı finale kalamadı

Paylaş
Türk yüzücüler yarı finale kalamadı

Türk yüzücüler yarı finale kalamadı

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Margaret Adası’nda 43 ülkeden yüzücülerin katılımıyla devam eden 30. Avrupa Yüzme Şampiyonası’nın dördüncü gününde yarı finale kalma mücadelesi veren 4 Türk yüzücüsü de başarılı olamayarak şampiyonadan elendi.

Haberin Devamı

Alfred Hajos Havuzu’nda devam eden şampiyonanın bugün yapılan bölümünde bayanlar 200 metre kurbağalamada Buse Günaydın 2.38.67’lik derecesiyle yarı finale kalmayı başaramazken, 31. oldu ve şampiyonaya veda etti.

Bayanlar 100 metre kelebekte İris Rosenberger 1.01.85’lik derecesiyle 31. olurken, kardeşi Yasemin Rosenberger ise 1.02.97’lik derecesiyle 37. olarak şampiyonadan elendi.

Erkekler 100 metre serbestte yarı finale kalmak için yarışan Kaan Tayla da 51.98’lik derecesiyle 56. olarak şampiyonadan elenen diğer Türk yüzücü oldu.

YARIN 6 TÜRK YÜZÜCÜ YARI FİNAL İÇİN MÜCADELE VERECEK

Şampiyonanın beşinci gününde yarın 6 Türk yüzücü yarı finale kalma mücadelesi verecek.

Margaret Adası’ndaki Alfred Hajos Yüzme Kompleksi’nde yapılan şampiyonada yarın, erkekler 200 metre sırtüstünde Derya Büyükuncu, erkekler 100 metre kelebekte Göksu Biçer ve 50 metre kurbağalamada Ömer Aslanoğlu yarışacak.

Haberin Devamı

Bayanlarda ise 200 metre serbestte Yasemin Giresunlu, 50 metre sırtüstünde Gizem Çam ve Nazlı Ege Çalışal, 1500 metre serbestte Yasemin Giresunlu yarı finale kalmak için yüzecek.

Mehmet Başaran / AA