Magazin Türkan Şoray izdihamı

Türkan Şoray izdihamı

Paylaş
Türkan Şoray izdihamı

Sinema sanatçısı Türkan Şoray, bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak geldiği Afyonkarahisar'da, hayranlarıyla buluştu. Türkan Şoray'ı görmek isteyen hayranları birbiriyle yarıştı

Türkan Şoray, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen söyleşi ve imza gününe katıldı. Yüzlerce hayranının Türkan Şoray’ı görmek için birbiriyle yarıştığı alışveriş merkezinde yoğunluktan yürüyen merdivenler çalışamaz hale geldi. Etkinlik alanının yanı sıra alanı gören tüm katlar dolarken, Türkan Şoray üst katlardan dökülen gül ve karanfil yapraklarıyla karşılandı.



Afyonkarahisarlıları selamlayan Türkan Şoray, bir süre önce çıkan ’Türkan Şoray Söylüyor’ albümünde de seslendirdiği ’Söyle Buldun mu?’ adlı şarkıyı seslendirdi. Heyecanlı görünen Şoray, şarkı sonrası dakikalarca alkışlandı. Hayranlarının fotoğraflamak için birbiriyle yarıştığı etkinlikte Şoray’a dokunmak isteyenler birbiriyle yarıştı.

Türkan Şoray’ın 1974 yılında Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesi’ne bağlı Seydiler Beldesi’nde ’Açlık’ filmini çektiğini hatırlatan Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Şoray’a çiçek takdim etti.

Söyleşi sonrası hayranı 59 yaşındaki Gülşen Aynalı için albüm kapağının bulunduğu resmi imzalayan Türkan Şoray’a hayranı yazma hediye etti. Türkan Şoray, kendisine sarılıp ağlayan hayranını sakinleştirmeye çalıştı.

Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Haberin Devamı