Siyaset Türkiye'de 24 saat şiddet
Paylaş
Türkiye'de 24 saat şiddet

Türkiye'de dün yaşananlar kan dondurdu... İstanbul'da 2 çete çatıştı, 16 yaşındaki Emircan hayatını kaybetti. İki öğrenci pompalıyla okul müdürünü öldürdü. Diyarbakır'da bir aile kan davasından dolayı bebeklerinin cenazesini almaya gidemedi...

İSTANBUL'DA 2 ÇETE ÇATIŞTI EMİRCAN ÖLDÜ


İstanbul Küçükçekmece’de ‘Demiroklar’ ve ‘Erenler’ diye anılan iki mafya grubunun üyeleri önceki gece 22.30’da sokakta yarım saat çatıştı. Kalaşnikofların kullanıldığı çatışmada 100 el kurşun sıkıldı.

BABA: POLİS GELMEDİ


Halı saha maçından dönerken vücuduna 8 mermi isabet eden liseli Emircan Açıkgöz öldü. Baba Hacı Açıkgöz, “Karakolun bir sokak altında oğlumu tarıyorlar. Oraya gittiğimde polis hâlâ gelmemişti. Böyle bir ülkede yaşıyoruz” diye isyan etti.

İKİ ÖĞRENCİ OKUM MÜDÜRÜNÜ ÖLDÜRDÜ


İzmir Ödemiş’teki Kaymakçı Anadolu Lisesi 11. sınıfta okuyan 16 yaşındaki Uğurcan Y., bir öğrenciyi silahla tehdit ettiği için okuldan uzaklaştırılmıştı. sınıf arkadaşı İlhami P. hakkında da disiplinsiz davranışları nedeniyle soruşturma açılmıştı. Dün okulda veli toplantısı yapılacaktı.


KOLTUĞUNDA ÖLDÜRDÜLER


Uğurcan Y. babasının pompalı tüfeğiyle okula gitti. İlhami P. ile buluşup, okul müdürü Ayhan Kökmen’in (47) odasına girdiler. İlhami P., 3 el ateş ederek müdürü koltuğunda öldürdü. İki öğrenci ve tüfeğin sahibi olan Uğurcan’ın babası gözaltına alındı.


'NEREDE BU DEVLET?'


Diyarbakır Gazi Yaşargil Hastanesi’nde doğan kız bebek yoğun bakıma alındı. “Kan davasından peşimizdeler. Nerede bu devlet? Hastanede can güvenliğimiz yok” diyen anne ve baba, bebeği bırakıp gitti. Bebek dün öldü. Hastanenin telefonla aradığı aile “Gelirsek bizi öldürürler. Cenazeyi alamayız” dedi. Bebeğin cesedi, polis nezaretinde morga kaldırıldı.




İzmir'de lise müdürü pompalı tüfekli saldırıda öldü



İstanbul Küçükçekmece'de halı sahadan dönerken çatışmanın ortasında kalan genç öldü

Haberin Devamı