Yaşam Türkiye fotoğrafçısını arıyor

Türkiye fotoğrafçısını arıyor

Paylaş
Türkiye fotoğrafçısını arıyor

Türkiyenin en kapsamlı ve en önemli isimlerinden oluşacak “1. Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri”nin ilki düzenlenecek

Profesyonel olsun Amatör olsun artık günümüz de 7’den 70’e herkes fotoğrafçılığa merak sarmaktadır. Fotoğraf makinesinin modeli ne olursa olsun, Türkiye de fotoğraf meraklısı ve sevdalısı kişilerin çalışmalarını desteklemek, çektikleri fotoğrafları, son eserlerini bir arada sergilemek, sanat ortamına seviye ve canlılık kazandırmak, buna bağlı olarak da fotoğraf sanatının yaygınlaşmasını sağlamak, gerektiğinde uluslararası platformlarda ülkemizi temsil edecek nitelikte fotoğraf sergileri oluşturmak amacıyla, Troia Production tarafından Türkiyenin en kapsamlı ve en önemli isimlerinden oluşacak “1. Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri”nin ilki düzenlenecek.

Projenin genel koordinatörü ve fotoğrafçılık alanın da yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Michel Yahni, ‘‘Çok konuşulacak ve fotoğraf çekme tutkusu olan engelli, engelsiz herkesin katılabileceği ve birçok ödülün verileceği fotoğraf sanatçısı ödülleri için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Önümüzdeki günler de herkesin başvurabileceği ödüllü yarışmamız için başvuruların nasıl yapılacağı ve daha detaylı bilgileri yazılı görsel ve işitsel medya aracılığı ile tüm Türkiye’ye duyuracağız’’ dedi.

SÜPRİZ İSİMLER VE ÖDÜLLER

Bu yılın aralık ayı ortasın da başvuruların başlayacağını da belirten Yahni, ‘‘Kısa zaman için de tüm detaylı bilgileri duyuracağız. Fakat şunu söyleyebilirim Türkiye’nin en önemli ve sürpriz isimlerinden oluşan bir jüri oluşturuyoruz. Yakında jüriyi de birçok farklı ödülün de verileceği yarışmamızı medya aracılığı ile duyuracağız.’’dedi

Haberin Devamı