Spor Türkiye İrlanda maçı canlı izle: TRT Spor izle

Türkiye İrlanda maçı canlı izle: TRT Spor izle

Paylaş
Türkiye İrlanda maçı canlı izle: TRT Spor izle

Türkiye Milli Takımı bu akşam İrlanda ile hazırlık maçına çıkıyor. Türkiye İrlanda maçını canlı izlemek isteyen vatandaşlar canlı yayın linkini merak ediyorlar. Maçı canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Dünya Kupası'na katılamayan A Milli Futbol Takımı'mız gelecek turnuvalar için hazırlıklarını yapmaya başladı. Türkiye Bu akşam İrlanda ile hazırlık maçına çıkacak. Hemen ardından da 27 Mart tarihinde ise Karadağ ile yine bir hazırlık maçı yapacak. Türkiye bu akşam İrlanda karşısında galip gelerek moral bulmak istiyor. Öte yandan bu karşılaşmada Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür, Akhisar Belediyespor'dan Ömer Bayram ve İstanbulspor'dan Mehmet Zeki Çelik ilk kez Milli Takım forması giyecekler.



TÜRKİYE İRLANDA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye İrlanda maçı bu akşam saat 20.30'da Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı TRT Spor canlı yayınlayacak. Müsabakayı Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic yönetecek.

Türkiye İrlanda maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

TRT SPOR CANLI İZLE


14. KEZ KARŞILAŞIYORUZ

Türkiye ile İrlanda Cumhuriyeti bugüne kadar 13 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalardan 2'sini A Milli Futbol Takımımız kazanırken, İrlanda ise 5 kez galip geldi. Kalan 6 maç ise berabere tamamlandı. Bu karşılaşmalarda Türkiye 15, İrlanda Cumhuriyeti ise 27 gol atmayı başardı.

Türkiye, İrlanda'yı iki kez 2-1 ile geçerken, İrlanda'nın en farklı galibiyeti ise 1990'da Euro 1992 Elemeleri'nde oynanan 5-0'lık maç oldu.

Türkiye ile İrlanda arasında oynanan en gollü maçlar ise 1978'de 4-2 İrlanda galibiyetiyle sonuçlanan maç ile 3-1976'da oynanan ve 3-3 sonuçlanan maç oldu.

A Milli Takım kadrosu

Kaleci: Okan Kocuk (İstanbulspor A.Ş), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir FK)

Defans: Gökhan Gönül (Beşiktaş A.Ş.), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mehmet Zeki Çelik (İstanbulspor A.Ş.), Çağlar Söyüncü (SC Freiburg), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Serdar Aziz (Galatasaray A.Ş.), Uğur Demirok (Trabzonspor A.Ş.), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe A.Ş.), Ömer Bayram (Teleset Mobilya Akhisarspor)

Orta saha: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor A.Ş.), Cengiz Ünder (AS Roma), Emre Mor (RC Celta de Vigo), Serdar Gürler (Osmanlıspor FK), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe A.Ş.), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş A.Ş.), Okay Yokuşlu (Trabzonspor A.Ş.), Selçuk İnan (Galatasaray A.Ş.), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor A.Ş.), Hakan Çalhanoğlu (AC Milan), Yunus Mallı (VfL Wolfsburg)

Forvet: Cenk Tosun (Everton FC), Enes Ünal (Villarreal CF)

İrlanda kadrosu

Kaleci: Rob Elliot (Newcastle United), Colin Doyle (Bradford City), Kieran O'Hara (Manchester United), Keiren Westwood (Sheffield Wednesday)

Defans: Seamus Coleman (Everton), Cyrus Christie (Fulham), Matt Doherty (Wolverhampton Wanderers), Declan Rice (West Ham United), John Egan (Brentford), Shane Duffy (Brighton), Ciaran Clark (Newcastle United), Kevin Long (Burnley), Alex Pearce (Derby County), Darragh Lenihan (Blackburn Rovers), Derrick Williams (Blackburn Rovers), Greg Cunningham (Preston North End), Enda Stevens (Sheffield United)

Orta saha: Alan Judge (Brentford), Conor Hourihane (Aston Villa), Jeff Hendrick (Burnley), Harry Arter (Bournemouth), David Meyler (Hull City), Eunan O'Kane (Leeds United), Liam Kelly (Reading), Alan Browne (Preston North End), Daryl Horgan (Preston North End), James McClean (West Bromwich Albion)

Forvet: Shane Long (Southampton), Scott Hogan (Aston Villa), Sean Maguire (Preston North End)




Haberin Devamı