Ekonomi Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek: Esnafımıza hız ve zaman kolaylığı sağlıyoruz

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek: Esnafımıza hız ve zaman kolaylığı sağlıyoruz

Paylaş
Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek: Esnafımıza hız ve zaman kolaylığı sağlıyoruz

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek; esnafın işleri çabuk ve kolay yapmaları için, hızın ve zamanın ne kadar değerli olduğunu belirterek şunları söyledi: “İş Bankası kurulduğu günden bu yana, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak sunduğu çözümlerle, ticari hayatı kolaylaştırıyor.”

7 GÜN 24 SAAT HİZMET

Şimşek; “Bankacılık hizmetlerine ulaşmak isteyen esnafımızın, dükkanlarından gün içinde ayrılmalarının ve işlerini bırakıp gitmelerinin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Çünkü ticari hayatta hız ve zaman çok değerli. İş Bankası olarak, biz de teknolojiden güç alarak, esnafımızın yanı başına geliyor, 7 gün 24 saat işlem yapabilmelerine olanak sağlıyoruz. İşCep Ticari ile esnafımız birçok ticari işlemi zaman kaybetmeden hızlıca gerçekleştiriyor, ticari hayata ara vermeden ihtiyaçlarını karşılayacak etkin bir hizmet alıyor” dedi.

İŞCEP UYGULAMASI

Şahismail Şimşek şöyle devam etti: “İşCep uygulamasına sahip esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerimiz şubelerimize uğramadan İşCep üzerinden otomatik tanımlama yaparak İşCep Ticari’yi kullanmaya başlayabiliyor. Hesaplar arası para aktarmadan, çek/senet bilgisine, üye işyeri işlemlerinden POS çalışma koşulları takibine kadar birçok işlem İşCep Ticari’de sunuluyor. Elbette bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek için şubelerimizle temas kurmayı tercih eden esnafımız da var. ‘Bu müşterilerimizin de yaşadığı deneyimi nasıl iyileştirebiliriz’ diye düşünüyoruz. Bu kapsamda İşCep’e ‘Şubeden Randevu Al’ özelliğini getirdik. İşCep ‘Şubeden Randevu Al’ özelliği ile esnafımız şubelerimizden gerçekleştirecekleri gişe veya müşteri te “Randevu saatinde seçtikleri şubemize giden müşterilerimiz, Sıramatik’ten Müşteri Numarası, TCKN, VKN, Bankamatik veya kredi kartı ile öncelikli olarak sıra alabiliyorlar. Böylece hem işlemlerini çok daha kısa sürede gerçekleştiriyor, hem de dükkânlarını boş bırakmıyorlar. İş Bankası olarak ticari hayatın her aşamasına ve tüm kesimlerine yönelik dijital çözümlere devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı