Yemek Türkiye’nin ilk bun restoranı lezzet dağıtıyor

Türkiye’nin ilk bun restoranı lezzet dağıtıyor

Paylaş
Türkiye’nin ilk bun restoranı lezzet dağıtıyor

Hamburger, pizza, makarnadan sıkıldınız mı? Şöyle bir sıyrılıp “Başka bir şey yok mu?” dediğimizdeki “Başka bir şey” var ya; o artık Bun olacak.

BunCo insanlara alışılagelmişin dışında tatlar sunmayı hedefler. Farklı malzemelerle doldurulmuş “Bun”’ı, yani diğer bir deyişle Uzakdoğu’nun buharda pişmiş ekmeği olan “Bao” yu, ufak lezzet dokunuşları ile nefes almadan yenecek bir lezzete çevirir.


Hamburger, pizza, makarnadan şöyle bir sıyrılıp “Başka bir şey yok mu?” dediğimizdeki “Başka bir şey” var ya; o Bun işte!

BunCo insanların aynı ürünleri yiyor olmaları ve bundan sıkılmış olmalarının gözlemiyle doğmuştur. Kaliteli ve lezzetli malzemeler kullanarak sokak yemeği kültürünün biçimini değiştirmeyi hedefler. İşini iyi yapar ve iyi yapanlarla çalışır. Bağımlılık yapabilir, vazgeçilmez olmayı ve insanlarda tebessüm bırakmayı hedefler.

Şekersiz buharda pişmiş bir ekmek düşünün; içi ister ördekli ister dana etli, ister tavuklu ister falafelli olsun..

Gıda boyası kullanılmadan doğal ürünler ile renklendirilen bun’lar; klasik, kepekli, acılı, haşhaşlı, ıspanaklı, mürekkep balıklı, pancarlı, fesleğenli seçenekleri ve farklı sos kombinasyonları ile menüde yerini alıyor.

BunCo sahip olduğu sade, genç, yenilikçi, enerjik ve vizyon sahibi duruşunu, marka kimliği ile de ön plana çıkarır. Logo ve tüm görsel iletişim uygulamalarının tasarımında bu değerler göz önüne alınmıştır.

Catering

BunCo, Catering hizmeti ile birbirinden lezzetli ürünlerini günlük olarak hazırlar ve özel organizasyonlarda davetlileri ile buluşturur.

Etkinlik ve Organizasyon

Alışılagelmişin dışında tatlar sunma konusunda uzman BunCo, birbirinden renkli ve lezzetli ürünlerini etkinlik ve festivallerin yanı sıra tüm özel organizasyonlarda da meraklıları ile buluşturur. Menüsündeki benzersiz lezzetlerle şaşırtırken, deneyen herkesin beğenisini kazanır.

BunCo, Türkiye’de açılan ilk bun restoranı olduğu için şu an sosyal medya paylaşımlarında markayı, konsepti ve lezzetleri samimi bir dil ile anlatan içerikler paylaşmayı tercih ediyor. Müşterilerin beğeni dolu yorumları ve paylaşımları sayesinde kısa sürede bir fun kitlesi oluştu bile.


Web sitesi www.bunco.com.tr çok yakında yayında olacak.

Haberin Devamı