Candaş Tolga Işık TÜRKİYE’YE ÖDETİLEN BEDEL...
HABERİ PAYLAŞ

TÜRKİYE’YE ÖDETİLEN BEDEL...

Haberin Devamı

Bize diyorlar ki, “Bu dünyanın düzeni böyle geldi, böyle gidecek... Biz ağayız sen marabasın.” Biz de diyoruz ki, “Yeter artık. Bu düzen böyle gitmeyecek.” “O zaman bunun bir bedeli var, ödersin” diyorlar.


Ekonomide, siyasette, sokakta... Türkiye’de olup bitenlere bir bakın! Bize ödetilen bedeli görmüyor musunuz?


Kutuplaşmayı fırsat bilip toplumdaki fay hatlarının harekete geçirilmeye çalışıldığının... Türkiye’de faaliyet gösteren ne kadar terör örgütü varsa aynı anda üzerimize salındığının... Küresel ekonominin bütün tetikçilerin Türk ekonomisini kuşatma altına almak için seferber edildiğinin... Ne kadar komşumuz varsa kanlı bıçaklı hale gelmemiz için şeytanın aklına gelmeyecek tezgahlar kurulduğunun... Farkında değil misiniz?


Bizim hiç mi hatamız yok? Var elbette. Son 5 yılda dış politikada yaptığımız dramatik hataların da içerde toplumsal barışı zedeleyen büyük yanlışlıkların da 1 numaralı sorumlusu biziz. Ama gün, geçmişte yaptığımız hataları birbirimize ihale edip ayrışma değil, bu büyük oyunu görüp kenetlenme günü.


Ya eski düzen devam edecek ve kaderini başkalarının çizdiği bir ülke olmaya devam edeceğiz ya da bedeli neyse ödeyip bu düzeni değiştirecek, kendi kaderini kendi tayin eden bir millet olacağız. Karar bizim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder