Gündem Türkiye'de bir ilk: HES Fuarı!

Türkiye'de bir ilk: HES Fuarı!

Paylaş
Türkiye'de bir ilk: HES Fuarı!

HES'lere karşı protestolar sürerken Türkiye'de bir ilk gerçekleşecek. 13 Şubat 2014'te İstanbul'da 'Barajlar ve Hidroelektrik Santralleri' Fuarı açılacak

Demos Fuarcılık’tan yapılan açıklamaya göre, enerji ve inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıracak olan bu organizasyon, Demos Fuarcılık tarafından 13, 14 ve 15 Şubat tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde 9, 10 ve 11 numaralı salonlarda gerçekleştirilecek. Fuarda ayrıca Türkiye’de 2. kez düzenlenecek Barajlar Kongresi de yapılacak.

Haberin Devamı

Açıklamada görüşlerine yer verilen Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan, organizasyonun Türkiye’nin ihtiyacı olan hidroelektrik santrallerini tüm ayrıntısıyla ön plana çıkaracağını belirtti.

Hüseyin Aslan, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşılması yolunda önemli bir basamak olan yenilenebilir enerji sektörünün, düzenlenecek fuarla ihtiyaç duyulan yatırımlar için gerekli tüm konu başlıklarını, ticari bir platform içerisinde bir araya getireceğini belirtti.

Barajlar ve HES’lerin inşaatından işletilmesine kadar bir çok ürün ve hizmet gruplarının yer alacağı fuarın, ilk olma özelliğiyle dikkati çektiğini anlatan Arslan, şunları kaydetti:

"Ziyaretçiler ülkemizin enerji alanındaki kamu yöneticilerine, karar vericilere, özel sektöre, yatırımcılara ve enerji sektöründe mal ve hizmet sunanlar ile 3 gün süreyle bir araya gelecek.Öte yandan barajlar ve HES fuarıyla eş zamanlı olarak 2. Barajlar Kongresi düzenlenecek."

Haberin Devamı

AA