Yaşam Türkiye'de bir ilk: İndirim kuponu kitapçığı

Türkiye'de bir ilk: İndirim kuponu kitapçığı

Paylaş
Türkiye'de bir ilk: İndirim kuponu kitapçığı

25 liraya satılan NARPONUM kitapçığında, 55 kuruluşa ait toplam 119 adet indirim kuponu bulunuyor

Türkiye'nin ilk ve tek hamile-bebek-çocuk odaklı indirim kupon kitapçığı NARPONUM birbirinden özel firmalardan yüzde 50'ye varan indirimlerle sezonda bile indirimli alışveriş imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

NARPONUM'la, keyifli ve indirimli alışverişin tadını çıkartırken, seçici olmanın lüksünü de yaşayacaksınız...

55 kuruluşa ait toplam 119 adet indirim kuponu içeren Narponum, gıda, giyim, kırtasiye, oyuncak, sanat, spor, kültür, parti evi, kostüm tasarım, bebek ve çocuk mobilyası, hamile rehberlik hizmeti, hamile giyimi, butik pasta hizmeti, doğum fotoğrafçılığı, elektronik ve çocuk kuaförüne kadar çok çeşitli sektörlerden istediğiniz zaman indirimli alışveriş imkanı sunar. Size özel fiyatlardan alışveriş için, sezon sonunu beklemenize gerek kalmaz.

Alışverişe farklı bir bakış açısı getiren Narponum, İstanbul'da, yıl boyu kullanılabilecek indirim kuponları içerir. İndirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken Narponum indirim kuponlarını yanınızda bulundurmaktır.

YIL SONUNA KADAR GEÇERLİ

Haberin Devamı

Sadece 25 TL'ya satın alınacak Narponum, 119 adet kupona sahip olmak için yeterli. Kitapçıkta belirtilen markalardan belirlenen oranda indirimden/ücretsiz aktiviteden yaralanmaya anında başlayabilirsiniz. 31 Aralık 2011'e kadar kullanılabilecek bu kuponların toplamı 20.569 TL kar sağlarken, beklenen ortalama kar 13.000 TL 'dir. Narponum'a www.narponum.com adresinden ulaşabilir, siparişinizi telefonla ya da sipariş formu üzerinden verebilirsiniz. İster kendiniz, çocuğunuz için alabilir; isterseniz sevdiğiniz bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Narponum hediye seçme derdine son veriyor. Sadece Narponum hediye ederek, sevdiğiniz kişilerin kendini sınırlamadan 55 kuruluştan indirimli ya da ücretsiz ürün ya da hizmet almasını sağlayabilirsiniz.

Narponum özellikle yeni markalar denemekten hoşlanan, çocuğuna aktiviteler arayan, dil eğitimi için seçim yapamayan, doğum günü için farklı mekan ve tadlar arayan aileler için rehber niteliği de taşıyor. Kitapçık içinde anne adayları kendi ihtiyaçlarına yönelik markaları bulabilecekleri gibi, alternatif doğum günü mekan, süs ve pastaları, çocuğu için binicilik, bale ve spor aktivite adresleri, sanat merkezleri, sene sonunda okul gösterileri için kostüm kiralama firmaları, kitapçı ve kırtasiye markaları hatta, çocukların saçını kestirebileceğiniz özel kuaförlerin isimlerini ve indirim çeklerini bulabilir, hatta oyuncak müzesini gezdikten sonra ücretsiz çayınızı kahvenizi içebilirsiniz..

BASIN BÜLTENİ

Haberin Devamı