Spor 'Türkiye'de rakibimiz yok'

'Türkiye'de rakibimiz yok'

Paylaş
'Türkiye'de rakibimiz yok'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, bu iddialı sözleri söyledi ve ekledi, “Gelecek 10 yılda Avrupa futboluna damgamızı vuracağız. Dünyanın ilk 10 kulübü arasına adımızı yazdıracağız”

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Refik Arkan, Manchester United galibiyeti ardından Galatasaraylılar Derneği’ne giderek 3 puan sevincini üyelerle paylaştı. Burada tüm sorularımızı tüm samimiyetle cevapladı. Arkan, “Braga’yı da Portekiz’de yeneceğiz. Galatasaray, Türkiye’deki her rakibinin önünde. 500 yılı aşmış kültür birikimi, çağdaş düşünce yapısı, Dünya’da tanınmışlığıyla yerel rakiplerinin çok ilerisindedir. Avrupa’da kupalar kazanmış tek Türk futbol takımıdır.”

‘FARKLILIĞIMIZIN FARKINDAYIZ’


“Tekerlekli basketbol takımı yıllardır üst üste Dünya Şampiyonu oluyor, kolay iş değil. Bu potansiyel hâlâ sadece Galatasaray’ın elindedir. Dünya’nın hiçbir kulübünün temelinde 531 yıllık bir eğitim kurumu yoktur. Farklılığımızın farkındayız. Şu anda Galatasaray tüm alanlarda başarı kovalıyor. Hiçbir Galatasaraylı’nın başka bir Galatasaraylı’ya kırgın olma lüksü yok. Tek yumruk halinde amaçlarımızın peşinden koşmalıyız” diye konuştu.

‘BORÇ SONU BİTİYOR’

Yönetim olarak bazı hedeflerine ulaştıklarına da değinen Refik Arkan, “Çok kısa süre içinde tüm borçlarımızı yönetilebilir bir seviyeye çekeceğiz. Sportif başarı ile mali başarı paralel yürümesi gereken hedeflerimiz. Galatasaray Avrupa futbolunun gelecek 10 yılına damga vuracaktır. Bunları laf olsun diye söylemiyorum, her şey planlı. Tüm spor dallarında liderlik hedefliyoruz. Galatasaray’a gönül vermiş insanlar böyle gecelere alışacaklar. Tekrar tekrar söylüyorum; Galatasaray’ın hedefi yerel başarılar asla olmadı, olmayacak da. Türkiye’de zaten rakipsiziz. Dünyanın en iyi 10 kulübünden biri olmadan kendimizi başarılı sayamayız” diyerek sözlerine son verdi.

Fanatik

Haberin Devamı