Advertorial Türkiye'nin İlk Diyetsiz Zayıflama Kampı
Sponsorlu

Türkiye'nin İlk Diyetsiz Zayıflama Kampı


Paylaş
Türkiye'nin İlk Diyetsiz Zayıflama Kampı

Zayıflama Kampları, İnsanların aç bırakıldığı deli gibi spor yapıldığı bir yer olarak hayal edilir.

Türkiye'nin İlk Diyetsiz Zayıflama Kampı

Zayıflama Kampları, İnsanların aç bırakıldıgı deli gibi spor yapıldığı bi yer olarak hayal edilir. Ama biri var ki bu düşünceyi tamamen değiştiriyor. İnanılmaz ama gerçek, Yüzlerce kişi hem tatil yapıp hemde bilinçaltı tekniği ile kilo verme yöntemini kullanarak onlarca kilo verdi. Nasıl mı ?

- EGECE CAMP BİLİNÇALTI ZAYIFLAMATESTİ ÇÖZ! -

http://egece.camp/web

Nöro Bilim Uzmanı Deniz Egece'ye göre kilo tamamen piskosomatik bir hastalık. Kişilerin bilinçaltlarında yatan "kilo alma" korkularından dolayı kilo aldığını ve bu korkuyu yenmeden asla kilo veremeyeceğini savunuyor. Herhangi birşey tüketirken düşünülen "acaba kilo yapar mı?" sorusu insanları şişmanlatiyor. Deniz Egece'ye göre insanoglu asla yemek yiyerek kilo almaz, yiyecekler insana enerji verir. Asla kilo yapmaz. Kilo yapan düşüncelerdir .

KİLO, BİLİNÇALTI SORUNUDUR.

Diyet yaptığınız sürece kilo verirsiniz, bıraktığınızda verdiğiniz kilolardan daha fazlasını geri alırsınız. Özgürce yiyin, asla korkmayın! Bilinçaltınızda yatan kilo alma korkusu için yenmek için kitabı okumanız yeterli. Beykoz'un En Büyük ve En güzel otelinde yapılan bu Bilinçaltı Zayıflama Kampı" tatil yaparken zayıflamanızı saglayan mucize bir tatil paketi. "Etrafınızda herşeyi yiyen fakta asla kilo olmayan insanlar vardır. Bunun tek sebebi yiyeceklere anlam yüklememeleri ve yemek yemekten korkmamaları." katıldı.

- FORMU DOLDUR %40 İNDİRİM KAZAN!–

http://egece.camp/basvuru

"DİYET, KİLO ALDIRIR"

Diyet yaptığınız sürece kilo verirsiniz, bıraktığınızda verdiğiniz kilolardan daha fazlasını geri alırsınız. Özgürce yiyin, asla korkmayın! Bilinçaltınızda yatan kilo alma korkusu için yenmeden kilo vermeniz imkansızdır!

- DÜNYANIN İLK BİLİNÇALTI ZAYIFLAMA TESTİ ÇÖZ!–

http://egece.camp/web

Maalesef isteyen herkesin katılamadığı bu kamp, 1 ay önceden rezervasyon yapılmasını gerektiğini belirtiyorlar. Aşırı yogunluk sebebi ve derslerin daha net anlaşılabilmesi için 20 kişiyi geçmemeye çalışılıyor. Kişilere SINIRSIZ TATİL İMKANI veriliyor. Hem Tatil Hem KAMP yapmak hayal gibi görünüyor degilmi ?

%40 İNDİRİM İÇİN BAŞVURU FORMU :

http://egece.camp/basvuru

-------

KAMP KATILIM TESTİ

http://egece.camp/testi-coz

egece.camp satış ofisi

0216 432 33 01