Dünya Türkiye'ye borç alarak gelmiş

Türkiye'ye borç alarak gelmiş

Paylaş
Türkiye'ye borç alarak gelmiş

İngiltere Prensi Charles ve eşi Camilla iki yıl önce Türkiye'yi ziyaret etmişti. Prens Charles'ın Türkiye'ye korumasından aldığı borç parayla geldiği ileri sürüldü

PRENS AMA PARASI YOK

Haberin Devamı

İngiltere Prensi Charles, 2007’de eşi Camilla ile Türkiye’yi ziyaret etmişti. The Independent gazetesi, Prens Charles’ın, Türkiye ziyaretinde harcamak için özel korumasından 3 bin sterlin (7.350 TL) borç aldığını ileri sürdü. Gazete, Prens Charles’ın uçak masraflarını karşılamak için aldığı borcun, korumaya Kraliyet Ailesi tarafından Aralık 2007’de ödendiğini yazdı. Kraliyet güvenliğinden sorumlu Scotland Yard, koruma polislerinin VIP’lere (Çok Önemli Kişi) arada sırada borç para verdiğini doğruladı.

YILLIK GELİRİ 40 MİLYON TL

Prens Charles, İngiliz Kraliyet ailesinin ‘en masraflı üyelerinden biri’ olarak biliniyor. Tarım, ticaret ve gayrimenkullerinden geçen yıl 16.46 milyon sterlin (40 milyon TL) gelir elde eden Prens Charles’ın korumalarından borç para alması ülkede şaşkınlık yarattı. Prens Charles’ın ölen eşi Prenses Diana’nın eski Koruma Memuru Ken Wharfe, “Kraliyet ailesi üyeleri, nakit para ve kredi kartı taşımadığından bazen koruma polislerinden borç alıyorlar. Ben de Prenses Diana’nın birkaç defa yemek ve hotel ücretini ödemiştim” dedi.

Haberin Devamı