Spor Tutumlu, Laporta'ya dava açıyor

Tutumlu, Laporta'ya dava açıyor

Paylaş
Tutumlu, Laporta'ya dava açıyor

Ünlü Türk futbol menajeri Bayram Tutumlu'nun, Barcelona kulübü başkanı Joan Laporta'yı dava edeceği ileri sürüldü

İspanyol spor gazetesi Marca’da yer alan haberde, komisyon alacağından kaynaklanan sorunun taraflar arasında anlaşılarak çözülmesi için Bayram Tutumlu ve Joan Laporta’nın dün mahkemeye çağırıldığı, ancak Laporta’nın ne kendisinin ne de avukatının gitmediği bildirildi.

Gazetedeki haberde, Tutumlu’nun avukatı Pep Oriola aracılığıyla Laporta’yı dava edeceği ileri sürülürken, Barcelona Kulübü başkanının 8 yıla kadar hapis riskinin olduğu ifade edildi.

Verilen bilgilerde, Barcelona’nın geçtiğimiz yıl Özbekistan’da oynadığı iki dostluk maçı ve bazı Barcelonalı futbolcuların bu ülkede yaptığı tanıtımları organize eden Tutumlu’nun bu işlerden yüzde 10 komisyon alınması konusunda Laporta ile anlaştığı, ancak bu zamana kadar kendisine hiçbir ödeme yapılmadığı kaydedildi.

Avukat Oriola, Laporta’nın mahkemeye gelmemesini "Birşeyler sakladığını gösteriyor" diye yorumladı. Bu arada Laporta’ya karşı davanın açılması halinde Özbekistan’da tanıtımlar yapan Messi, Eto’o, Puyol, İniesta gibi futbolcuların tanık olarak çağırılabileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı