Türkiye (Son Dakika) Tuvalete diye çorbacıya gidince ortalık ayağa kalktı

Tuvalete diye çorbacıya gidince ortalık ayağa kalktı

Paylaş
Tuvalete diye çorbacıya gidince ortalık ayağa kalktı

Konya'da ormanlık bir alanda arkadaşlarıyla içki içerken tuvalet ihtiyacını gidermek için ortamdan ayrılan, sonra da bir daha dönmeyen kadın için polis ve AFAD seferber oldu ama meğerse o çorba içmeye gitmiş

Konya'da, yeni tanıştığı kişilerle birlikte içki içerken tuvalet ihtiyacını gidermek için ormanlık alana gittikten sonra dönmeyen 25 yaşındaki Arzu B., polis ve AFAD ekipleri tarafından yaklaşık 1 saat arandı.

HERKES ONU ARARKEN, UNUTTUĞU ÇANTASINI ALMAYA GELDİ

Aramalar sürerken bir otomobille ormanlık alana geri dönen Arzu B., tuvalete giderken kaybolduğunu, yolda gördüğü kişilerin kendisine yardımcı olduğu ve onlarla çorba içmeye gittiğini belirtirken, alkol aldığı arkadaşlarının yanında bıraktığı çanta ve telefonunu almak için geri döndüğünü söyledi.



KAFEDE TANIŞIP İÇMEYE GİTTİLER


Olay, saat 03.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Sille Mahallesi’ndeki ormanlık alanda meydana geldi. Dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla bir kafeteryaya giden 1 çocuk annesi Arzu B., burada tanıştığı 1 kadın ve 3 erkekle birlikte içki içmek için Sille Mahallesi’ndeki ormanlık alana gitti. Bir süre burada alkol alan Arzu B., tuvalet ihtiyacını gidermek üzere arkadaşlarının yanından ayrıldı.

'HALI SAHADAN DÖNÜYORDUK, AĞLARKEN GÖRÜNCE YARDIM ETTİK'

Arzu B.’nin dönmemesi üzerine arkadaşları bir süre onu ormanlık alanda aradı, bulamayınca polis ve AFAD’a haber verdi. Polis ve AFAD ekipleri yaklaşık 1 saat ormanlık alanda kadını aradı. Arama çalışmaları devam ederken Arzu B., bir otomobille ormanlık alana geldi.

Arzu B. kaybolduktan sonra yolda yürürken gördüğü kişilerin yardımcı olduğu ve onlarla çorba içmeye gittiğini ve alkol aldığı arkadaşlarının yanındaki çantası ve telefonunu almak için geri döndüğü belirtti. Arzu B.’yi otomobille ormanlık alana getirenler, "Halı sahadaki maçımızı oynadıktan sonra dönüyorduk. Kadın ağlayarak gidiyordu ve sarhoştu, biz de ona yardım ettik" dedi.

Polis merkezine götürülen Arzu B., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Hasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA)

Haberin Devamı