Magazin Tweet yazdırmak için maaşlı eleman tuttu

Tweet yazdırmak için maaşlı eleman tuttu

Paylaş
Tweet yazdırmak için maaşlı eleman tuttu

Seksi popçu Bengü, yeterince vakit ayıramadığı twitter sayfasını güncellemek için bir sosyal medya yöneticisiyle anlaştı

Akşam'ın haberine göre, Facebook, myspace, twitter gibi sosyal medya paylaşım ortamlarının son yıllarda kazandığı önem sonrası sanatçılar da bu kanalları etkili kullanmanın peşine düştü.

Alicia Keys, 50 Cent, Puff Diddy gibi birçok yıldız, twitter, facebook gibi sitelerdeki sayfalarını sosyal medya yöneticilerine emanet ediyor. Bu kişiler ünlüler adına paylaşımda bulunup, güncelleme yaparken, yıldızların adına hayranlarıyla iletişimini sağlayarak para kazanıyor.

İŞTE AYLIK MAAŞI

Bu yöntemi Türkiye'de kullanan ünlülerden ilki Bengü oldu. Seksi popçu, konser, klip çekimleri ve ekstralar yüzünden güncellemekte zorlandığı twitter sayfasını, ayda 1500 TL ödediği sosyal medya yöneticisine emanet etti.

Haberin Devamı

Sosyal medya danışmanlığı hizmeti veren Medyasos'tan Bora Yeter, 'Nasıl ki basın danışmanları, menajerler varsa bu da başlı başına gelişen bir sektör. Sanatçıların takipçileriyle iletişim kurmaları, kendi yapılarını oluşturmaları adına çok önemli' diyor.