Bilim - Teknoloji Twitter, Facebook'un İzinde
Paylaş
Twitter, Facebook'un İzinde

Popüler mini sosyal ağ Twitter, bir takım geliştirmelere ihtiyaç duyuyor. Bunların başında da sayfalar yer alıyor. Eğer düzenlenme yapılırsa, Twitter çok daha gelir getirecek bir hale dönüşebilir!

Yaklaşık 5 yılda 200 milyon kullanıcıya ulaşarak, popüler kültürün gerçeklerinden biri haline gelen Twitter, yeni hamlelerle büyümeye devam edecek. Facebook gibi kullanıcı sayısını gelire dönüştürmekte zorlanan site, yeni bir adım ile gelir kapısını ardına kadar aralamayı planlıyor.

Haberin Devamı

Techradar'ın haberine göre, markalara ait ücretli sayfalar oluşturmayı planlayan site, bu sayede yeni bir altın madeni elde etmiş olacak. İlgi Alanları Eklenecek Ayrıca aramalarda kişilerin ilgi alanlarına göre arama yapılmasına olanak tanıyacak olan Twitter, bu açıdan da Facebook'u örnek alıyor.

Böylelikle hem kullanıcı hem de marka sayfalarının bulunması kolaylaşacak. Umarız bütün bunlarla beraber, "over capacity" problemi de giderilir. Zira 200 milyon üyesi olan Twitter gibi bir siteye, sıklıkla bu tür bir hata mesajı vermek yakışmıyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.