Pazar Postası Twitter'da şöhretli sözler
Paylaş
Twitter'da şöhretli sözler

Kızım olursa Maya, Oğlum olursa Uzay koyacağım adını!... Keşke böyle günlerde herkes evine sokaktan bir kedi ya da köpek alsa... Ve hava ısınsa bile birlikte yaşamaya devam etse...

Demet Akalın Kurt @DemetAkalin Kızım olursa Maya, Oğlum olursa Uzay koyacağım adını!

Haberin Devamı

Ömür Gedik @omurgedik Keşke böyle günlerde herkes evine sokaktan bir kedi ya da köpek alsa... Ve hava ısınsa bile birlikte yaşamaya devam etse...

Berna Laçin @bernalacin35 Futbola dair: GS’ın çektiği ballı kuraya çok sevindim. Meirelles’in müebbet cezasına bir anlam veremedim.

Murat Boz @MuratBoz Kontrolsüz silahlanmanın ulaştığı son nokta! Toplu çocuk, bebek katliamları, bireysel silahlanmaya HAYIR!!!

Gülben Ergen @GeErgen Yıkan yeniden inşa etme görevini verir sana... Av mısın? Avlanan mı? Avlayan mı? Bulabilmen için...

Kıvanç Tatlıtuğ @kivanctatlitug Konuşan bir insan değilim halbuki ama açın bakın gazeteleri, ne de çok şeyler söylemişim ‘benim’ haberim olmadan, yazık.

Özge Ulusoy @ozgeulusoyresmi Özge Ulusoy Küçükken kar tutsun isterdim zor durumdakileri akıl edemezdim şimdi isteyemiyorum...

Haberin Devamı

Hilal Cebeci @hilalcebeciii 3.1.4.1.6 koskoca pi sayısının başlama rakamına bakın 31 YAZIKLAR OLSUN! Bizle resmen yüzyıllar boyu kafa geçilmiştir.

Nil Karaibrahimgil @Niltakipte Bir şey ters mi gidiyor? Hemen güzel giden bir şeye yönel, bak nasıl bütün üzümler birbirine baka baka şekerleniyor. Her şey bal gibi oluyor ;)

Ece Erken @eceerken
Biz Beşiktaşlılar duygusalız!!! Bazen futbolcunun oynadığı oyundan, armayı öpmesi, taraftara saygısı hepsinin önüne geçer, ne yapalım biz böyleyiz.

(23.12.2012 tarihli Posta Karnaval'dan alınmıştır.)