Yaşam Twitter'da yeni dönem!

Twitter'da yeni dönem!

Paylaş
Twitter'da yeni dönem!

Yeni uygulama kapsamında Twitter kullanıcıları, sitede yaptıkları paylaşımların kaç kişiye ulaştığını görebilecek

271 milyon üyesi bulunan mikro blog sitesi Twitter, kullanıcılarının yaptıkları paylaşımlarla ne kadar etkili olduklarını görmelerini sağlayan yeni bir uygulama başlattı.

Haberin Devamı

‘analytics.twitter.com’ adresi sayesinde Twitter kullanıcıları, micro blog sitesi üzerinden yaptıkları paylaşımlarının ne kadar etkileşim aldığını öğrenebilecek.

Temmuz ayından beri aktif halde olan sistemi sadece onaylanmış kullanıcılar kullanabiliyordu. Twitter, aldığı son kararla bu uygulamayı tüm üyelerinin kullanımına açtı.

‘analytics.twitter.com’ isimli adrese kullanıcı adlarını ve şifrelerini giren Twitter kullanıcıları, bu sayede son dönemdeki paylaşımlarının kaç kişi tarafından görüntülendiğini ve ne kadar etkileşim aldığını görebilecek.

ABD merkezli Twitter, konuyla ilgili yaptığı açıklamada bu uygulamanın öncelikle İngilizce, Fransızca, Japonca ve İspanyolca dillerinde paylaşımlar yapan üyelerin kullanımına açıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

Şirket, kısa bir süre sonra bu uygulamanın diğer dillerde paylaşımda bulunan üyelerinin de kullanımına açılacağını açıkladı.