Yaşam "U2" İstanbul'da...

"U2" İstanbul'da...

Paylaş
"U2" İstanbul'da...

"U2" İstanbul'da...

Live Nation tarafından Pozitif ve İKSV işbirliğiyle, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı'nın katkılarıyla, 6 Eylül'de İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hayranlarıyla buluşacak olan dünyaca ünlü rock grubu “U2“ İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Özel bir uçakla, saat 02.10'da, 44 kişilik ekibiyle Atina'dan gelen grubu, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde çok sayıda hayranı karşıladı. Uçağın içinde yaklaşık 20 dakika güvenlik önlemlerinin alınmasını bekleyen grubun üyeleri, saatler öncesinden kendilerini bekleyen hayranlarına sürpriz yaptı.

BU, SEVGİLİNİZLE İLK RANDEVUNUZ GİBİ ADETA

Özel minibüs ile uçağın altından alınarak aprondan çıkış yapan U2 üyeleri, terminal önünde araçtan inerek hayranları için mini bir konser verdiler. Grubun solisti Bono gitarist The Edge'nin çaldığı “Desire“ adlı şarkıyı hayranları için söyledi. Hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren ve imza dağıtan U2 üyeleri, gazetecilerin sorularını cevapladı. İstanbul'da bulundukları için çok heyecanlı olduklarını söyleyen Bono, “Bu yeni bir başlangıç. Bu güzel bir ilişkinin ilk başlangıcı. Bu sevgilinizle ilk randevunuz gibi adeta. Burada daha önce konser vermemiş olmamız bizi biraz utandırıyor. Yarın ve sonraki günlerde sizi tanımaya çalışacağız“ dedi.

Haberin Devamı

GELENLER PİŞMAN OLMAYACAK

“Hayranlarınıza bir mesajınız var mı?“ sorusuna, “Sabrınız için çok teşekkürler“ diye başlayan Bono, “Sahneye çıktığımızda en küçük parçamızı bile soyunma odasında bırakmayacağız. O gece bizi biz yapan herşey yanımızda olacak. Dinleyicimize iyi bir gece sunacağız. Gelenler pişman olmayacak“ diye konuştu.

U2 üyelerinin Pazartesi günü Olimpiyat stadında vereceği konser öncesinde Boğaziçi Köprüsü'nde yürümesi bekleniyor.

Süleyman KAYA-Enver ALAS/İSTANBUL, (DHA)