Yaşam Uber Kurucusundan Yeni Uygulama

Uber Kurucusundan Yeni Uygulama

Paylaş
Uber Kurucusundan Yeni Uygulama

Uber’in kurucuları arasında yer alan Robin Chan, online alışverişi çok daha verimli hale getireceğini söylediği yeni uygulaması Operator’ü kullanıma sundu.

2009 yılında kurulan ve geliştirdiği popüler ulaşım uygulaması sayesinde ulaşım sektörüne yeni bir soluk getiren Uber‘in kurucuları arasında yer alan Robin Chan, şimdi de online alışveriş alanını kökten değiştirmeye hazırlanıyor. Robin Chan’in Uber sonrası ilk uygulaması, online alışveriş alanında Amazon ve eBay gibi popüler platformlara rakip olması beklenen Operator oldu.

Haberin Devamı

Uber Kurucusundan Yeni Uygulama

Medium’a verdiği röportaj sırasında yeni uygulaması Operator hakkında konuşan Chan, kullanıcıların çok daha kolay bir alışveriş deneyimi yaşayabilmeleri için bu yeni uygulamayı geliştirdiğini söyledi. WhatsApp ve Snapchat gibi popüler mobil uygulamalardan ilham aldığını söyleyen Chan, kendi uygulamasının kullanıcıları diğer kullanıcılarla değil, alışveriş tercihlerinde kendilerine yardımcı olabilecek satıcı temsilcileriyle bir araya getireceğini belirtti.

Kullanıcıların online alışveriş yaparken doğru tercihler yapmasına yardımcı olan Operator, alışveriş yapmak isteyen kullanıcıların kendilerine konu hakkında yardımcı olabilecek uzmanlardan yardım almalarına olanak sağlıyor.

Sony Xperia Z4 Compact Gün Yüzüne Çıktı

Haberin Devamı