Türkiye (Son Dakika) Serinlemek için girdiği Dim Çayı'nda kalp krizi geçirip öldü

Serinlemek için girdiği Dim Çayı'nda kalp krizi geçirip öldü

Paylaş
Serinlemek için girdiği Dim Çayı'nda kalp krizi geçirip öldü

Antalya'daki Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören Emre Uslu (16) serinlemek için girdiği Dim Çayı'nda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi Emre Uslu, dün öğle saatlerinde arkadaşları ve ağabeyiyle Alanya’da bulunan Dim Çayı’na gezmeye gitti. 16 yaşındaki Emre Uslu, burada yemek yedikten sonra arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için Dim Çayı’na girdi.

Haberin Devamı

HEMEN DIŞARI ÇIKARDILAR AMA...

Çayda Emre Uslu’nun kalp krizi geçirdiğini gören arkadaşları hemen dışarı çıkardı. Arkadaşları ve çevrede bulunan vatandaşlardan tarafından ilk müdahalesi yapılan Emre Uslu için 112 ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Emre Uslu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Murat Uslu’nun cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Emre Uslu’nun cenazesi daha sonra morgdan alınarak ailesinin yaşadığı mahalleye götürüldü. Burada yüzlerce kişinin katılımı ile son yolculuğuna uğurlanan Emre Uslu için okul arkadaşları ve ailesi gözyaşı döktü.

10’uncu sınıf öğrencisi Murat Uslu’nun derslerinde başarılı olduğu ve okulda çok sevildiği öğrenildi.

İHA