Yaşam Uçaktan daha konforlu otobüs: Uçakbüs

Uçaktan daha konforlu otobüs: Uçakbüs

Paylaş
Uçaktan daha konforlu otobüs: Uçakbüs

Vivalines otobüs firması, uçakbüs ismini verdiği projeyle uçakta olmayan konforu otobüs filosundaki tüm araçları donatarak sağladı. Masaj, sıcak yemek-kahvaltı, sınırsız çay kahve ve her yolcuya bir Ipad imkanı sunarak yolculukta VIP hizmeti başlatıldı

Uçakbüs projesi özel bir otobüs firması tarafından İstanbul-Ankara,İzmir-Çeşme ve Bodrum seferlerinde başlatıldı.

Yakın tarihte tüm Türkiye'yi kapsayacak uçakbüs projesi, yolculara uçak konforunu otobüste sunmayı hedefliyor.

İLK DEFA BİR OTOBÜS FİRMASINDA CHECK-IN YAPILMAYA BAŞLANDI


Türkiye'de ve dünyada sadece uçak yolculuğunda yapılan check-in ilk defa bir otobüs firmasında yapılmaya başlandı. Yolcular boarding kartlarını alarak koltuklarında ve bagajlarında herhangi bir sorun yaşamıyor. Ayrıca yolcu güvenliği de x-ray cihazları ile ön planda tutuluyor. Üst katta açık büfeyi aratmayan launch alanı var, bu alanda yolcular çeşitli ikram ve içeceklerden de ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar.



MASAJ DÜĞMESİ DE VAR


Uçak korkusunu yenemeyen aynı zamanda uçakta olmayan konforu tercih eden otobüs yolcuları her koltukta bulunan masaj düğmesine basarak yolculuğu keyifli hale getirebiliyor. İki koltuk arasındaki boşluklar yolcuların rahatını düşünecek şekilde tasarlanmış.



SEFERLER BAŞLADI


Uçakbüs, İstanbul-Ankara,İzmir-Çeşme ve Bodrum seferlerini başlatırken Türkiye'nin önemli noktalarınada yakın bir tarihte yeni seferlerine başlayacak. Örneğin; İstanbul Avrupa Yakası'ndan Ankara'ya gitmek istiyorsunuz... Bu yolculuk için sadece 85 TL gibi bir fiyat ödeyeceksiniz.

Haberin Devamı