Gündem Ücretsiz geçişler sona erdi

Ücretsiz geçişler sona erdi

Paylaş
Ücretsiz geçişler sona erdi

Ücretsiz geçişler sona erdi

Ulaştırma Bakanlığı'nın kararıyla bayram tatili dönüşlerinde trafikte yoğunluğu azaltmak amacıyla uzatılan otoyol ve köprülerdeki ücretsiz geçişler 03.00 itibariyle sona erdi.

Haberin Devamı

Kurban bayramı nedeniyle 19 Kasım günü saat 24.00'da sona eren ücretsiz geçişler, tatilden dönenlerin yoğunluk yapması ve gişelerde oluşacak trafik nedeniyle uzatılmıştı. Saat 03.00'da ücretsiz olan köprü ve otoyol geçişleri sona erdi. Gişelerde, aşırı bir yoğunluk gözükmezken, 03.00'dan önce gişelerden geçen sürücüler şanslı olduklarını söylediler. Gişelerden geçişlerin ücretli olmasıyla birlikte, bazı sürücüler zor anlar yaşadı. Bir sürücü tatil dönüşü Malatya'dan İstanbul'a kadar ücretsiz geldiğini belirterek, "Kaldık burda, yetişemedik, bayağı bir trafik vardı" dedi.

Bayram tatili dönüşü ücretsiz geçişlere yetişemeyen sürücüler, KGS ev OGS'lerini kullanırken, KGS'lerinde bakiyeleri olmayan sürücüler, Çamlıca Gişelerindeki KGS dolum merkezlerinde kuyruğa girdiler. Geçişlerin ücretsiz olmasından dolayı KGS kartları yanlarına almayan sürücüler yolda kaldıklarını söylediler.

Haberin Devamı

Kubilay AYDIN İSTANBUL- DHA