Yaşam Neslican'dan güzel haber! Üçüncü kez kanseri yenecek

Neslican'dan güzel haber! Üçüncü kez kanseri yenecek

Paylaş
Neslican'dan güzel haber! Üçüncü kez kanseri yenecek

20 yaşındaki Neslican Tay, kansere savaş açtı. İki kez hastalığı yendi. Bir bacağını kaybetti. Yine de hayata sıkı sıkı sarıldı. Hastalığı nüksetti. Mücadeleye kaldığı yerden devam etti. Dün sosyal medya hesabından açıklama yapan Neslican Tay "Şimdi belki biraz daha kemoterapi alabilirim, tedavim sürecek tabii ki ama iyiye gidiyor ya iyiye yaşasın be yaşasın. Biz kazanacağız" diyerek iyi haberi verdi

İki kez kansere yakalanan ve bacağını kaybeden Neslican Tay, üçüncü defa kansere yakalandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Haberin Devamı

'SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIM' DEMİŞTİ

Kendine 'Demir Kadın' diyen Neslican Tay, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda hastalığı beklemediğini, çok şaşırdığını ancak bu hastalığa karşı sonuna kadar mücadele edeceğini söyleyerek "Kaybedeceğim sadece hayatım kaldı. Ve ben bana yakışanı yapacağım. Kendime söz verdim, sonuna kadar savaşacağım. Hem de savunma cephesinde falan değil taaruzdayım. Bir elimde rujum, diğerinde sac kavurması ve öldürücü gülüşüm. Biz hazırız. Sonuna kadar da savaşacağız ve umarım biz kazanacağız" demişti.

GÜZEL HABER GELDİ

Sosyal medya kullanıcıları tarafından moral ve destek mesajı yağmuruna tutulan Neslican Tay'dan güzel haber geldi. Dün sosyal medya hesabından açıklama yapan Neslican Tay şunları söyledi: "O kadar güzel haberler aldık ki bugün. Çok mutluyum. Kemoterapiye cevap vermiş tümörüm. Gerileme olmuş kanserde. Ya bu o kadar güzel bir haber ki! Hiç cevap vermeyebilirdi, ilerleyebilirdi. Şimdi belki biraz daha kemoterapi alabilirim, tedavim sürecek tabii ki ama iyiye gidiyor ya iyiye yaşasın be yaşasın. Biz kazanacağız."

Haberin Devamı