Osman Şenher Üçüncülük başarısızlıktır
HABERİ PAYLAŞ

Üçüncülük başarısızlıktır

Haberin Devamı

Eğri ağacın gölgesi doğru olmazmış. Galatasaray yönetimi, futbolcular üzerinde etkili olamadı. Federasyon, Merkez Hakem Kurulu ve kendi camiası üzerinde de etkili olamadı.
Bu şartlarda ne kadar büyük transferler yaparsan yap başarılı olamazsın. Sezona Servet, Ayhan, Mustafa Sarp ve Arda mükemmel başladılar. Bugün aynı futbolcular “varolma” savaşı veriyorlar.
Maalesef diyorum, Servet’in psikolojisi bozulmuş. Frank Rijkaard, milli stoperi aforoz etti. Ayhan desen Servet’le aynı kaderi paylaşıyor. Mustafa Sarp, Elano yüzünden ilk 11’e hasret kaldı. Mustafa için demiyor muyduk “Bu çocuk Galatasaray’ın yüreği, kalbi. 90 dakika her şeyini sahaya koyuyor” diye.
Şimdi o zangır, zangır sallanıyor. Arda ise Türk futbolunun altın çocuğu değil miydi? Bu çocuğa kaptanlık layık görülmedi mi? Şimdi ise “Yalnızları” oynuyor. Sahip çıkan yok! Yabancılardan hiç bahsetmeyeceğim.
Hele Keita’dan hiç! Küçük takımlara karşı “futbol cambazı” büyük maçlarda ise ara ki bulasın! Sonuçta bu iyi kadroya hatta Türkiye üstü kadroya, teknik direktör Frank Rijkaard’ın hiçbir katkısı olmadı.
Disiplin adı altında yaptığı her hareket Galatasaray’a zarar verdi, vermeye de devam ediyor. Önümüzdeki sezon için yeni transfer listesi vermiş! Bunlar Jo gibi futbolcular olacaksa Galatasaray yönetimi kesinlikle yabancı transfer yapmamalı.
Galatasaray’ın futbolcuya değil, disipline, sevgiye ihtiyacı var. İstanbul Büyükşehir Belediye’nin hocası Abdullah Avcı’ya helal olsun. Mütevazı bir kadroyaya sahip. Bu kadroyla Süper Ligi titretiyorsa bu hocaya saygı duymak lazım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder