Spor UEFA gruplarında son viraj

UEFA gruplarında son viraj

Paylaş
UEFA gruplarında son viraj

UEFA Avrupa Ligi gruplarında son hafta maçları yarın ve perşembe günü yapılacak

(F) Grubu'nda mücadele eden ve gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen Galatasaray, yarın deplasmanda Avusturya'nın SK Sturm Graz takımı ile karşılaşacak.

Graz Liebenau Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Sloven hakem Darko Ceferin yönetecek. Ceferin'in yardımcılıklarını Milan Kogej ve Robert Zirnstein yapacak.

Gruptaki diğer maçta Yunan temsilcisi Panathinaikos ise, yarın kendi sahasında Romanya'nın Dinamo Bükreş takımını ağırlayacak. Spiros Louis Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmada Hollandalı hakem Kevin Blom görev yapacak.

Dinamo Bükreş'in gruptan çıkması için Panathinaikos'u en az 2 golle yenmesi gerekiyor. Aksi takdirde Yunan temsilcisi gruptan ikinci olarak çıkacak.

FENERBAHÇE, SHERİFF'İ KONUK EDECEK


Grubundan lider olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, (H) Grubu'nda perşembe günü kendi sahasında Moldova'nın FC Sheriff takımıyla karşılaşacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak maçı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan hakem Zsolt Szabo yönetecek.

Gruptaki diğer karşılaşmada Romanya'nın Steaua Bükreş takımı yarın kendi sahasında Hollanda temsilcisi FC Twente'yi ağırlayacak. FC Sheriff'in gruptan çıkması için Fenerbahçe'yi mağlup etmesi ve FC Twente'nin de berabere kalması ya da mağlup olması gerekiyor. Aksi takdirde Hollanda temsilcisi gruptan ikinci olarak çıkacak.

İSTANBUL/DHA

Haberin Devamı