Spor 'UEFA'da daha iyi işler yapmak istiyoruz'

'UEFA'da daha iyi işler yapmak istiyoruz'

Paylaş
'UEFA'da daha iyi işler yapmak istiyoruz'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi

Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu: "Bu maçlarda ufak ve büyük takım ayrımı yapmamak lazım. Lazio maçından daha önemli bir maçtı. Bu maçı kazanmamız lazımdı. Şimdi İtalya’ya daha rahat gideceğiz. Oradan da galibiyetle ayrılıp grubu lider tamamlamak istiyoruz. UEFA’da daha iyi işler yapmak istiyoruz."

Hacıosmanoğlu, tribünlerin takım başarılı oldukça dolacağına inandığını da ifade ederek, "Seyirciyi memnun ettiğiniz zaman stadyum dolar. 3-0’dan sonra takımda bir rahatlık oldu. Ama sonuçta üç puanı aldık. Önemli olan galip gelmekti. Biz daha önce Inter’i İtalya’da yenmiştik. Inter’i yenen takım orada tekrar galip gelecektir" dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Transfer çalışmalarının sürdüğünü de ifade eden Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu: "Transfer çalışmaları devam ediyor. Eksik olan yerlere oyuncu alacağız, ama sahada mücadele eden kardeşlerim var. Onlara teşekkür ediyoruz. Daha büyük hedeflerimiz olduğu için o hedefler için mücadele edecek mücadele edecek arkadaşlar aramıza katılacaklar."

Olcan Adın ise iyi oynayarak galip geldiklerini söyledi.


Yunus Emre SEL/ TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı