Spor UEFA'dan Cim Bom'a TT Arena tehdidi

UEFA'dan Cim Bom'a TT Arena tehdidi

Paylaş
UEFA'dan Cim Bom'a TT Arena tehdidi

TT Arena'da geçen sezon yaşanan zemin sorunu yüzünden UEFA'nın gerekli tedbirlerin alınmasını talep ettiği ve sarı-kırmızılı kulüpten haftalık olarak raporlar istediği ortaya çıktı

Türkiye'ye karşı çifte standartı en iyi anlatan konulardan birine futbolda Avrupa'nın en üst organı olan UEFA imza attı. Bunu da Galatasaray'ın maçlarını oynadığı Türk Telekom Arena'yı kontrol ederek gösterdi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da geçen sezon yaşanan zemin sorunu yüzünden UEFA'nın bu sezon aynı problemin yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını talep ettiği ve bu yüzden sarı-kırmızılılardan haftalık olarak raporlar istediği belirlendi. Galatasaray'ın geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde başını ağrıtan ve zaman zaman da saha içinde sorunlar yaşamasına ve oyuncuların isyanına yol açan zeminle ilgili herhangi bir sıkıntının olmaması için her hafta ayrıntılı incelemelerde bulunduğu belirtildi.

‘BAŞKA STADA ALIRIZ’

Bununla da yetinmeyen UEFA'nın ilgili birimlerinin düzenli olarak testler ve yapılan analizlerin sonuçlarını istediği vurgulandı. Galatasaray'a bu konuda taviz vermeyen ve zeminle ilgili ufak bir sorunun yaşanması durumunda sarı-kırmızılıların maçlarını başka bir stada alacağı tehdidinde bulunan UEFA'nın, diğer ülkelere aynı hassasiyeti göstermemesi ise kafaları karıştırdı. Özellikle geçen hafta oynanan CSKA Moskova, M.City karşılaşmasında Rus ekibinin sahası olan Petrovski Stadı'nın zeminin çok kötü olduğu dikkatlerden kaçmazken aynı yaklaşımın Ruslar'a karşı gösterilmemesi tepki topladı.

Haberin Devamı