Magazin Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm 2. fragmanı izle: Burcu ile Mehmet nikah masasında

Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm 2. fragmanı izle: Burcu ile Mehmet nikah masasında

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm 2. fragmanı izle: Burcu ile Mehmet nikah masasında

Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Mehmet ile Burcu evlenmek için nikah masasına oturuyor fakat Oya'nın bu evliliği baltalayıp baltalamayacağı büyük merak konusu...

Star TV'nin ve ekranların en yanardöner dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Burcu amacına ulaşmaya çok yakın... Mehmet'le Burcu nikah masasına oturuyor. Mehmet, evleneceğini Arzu'ya söylediğinde ise okkalı bir tokat yiyor.

OYA GERÇEKLERİ AÇIKLAYACAK MI?

Oya, Burcu ile Mehmet'in evleneceğini Edip'ten öğreniyor. Bu habere çok şaşıran Oya, Burcu'nun hamile olmadığını Mehmet'e söylemek zorunda... Fragmandaki detayda ise Oya gerçeği ikili tam nikah masasındayken söyleyeceğe benziyor.



BURCU OYA'DAN KURTULMAK İSTİYOR

Burcu'nun hamilelik yalanı ortaya çıkmak üzere... Mehmet bu yalanı duyduğunda ise yeryerinden oynayacak. Burcu'ya 3 hafta mühlet veren Oya, her an Mehmet'e gerçekleri açıklayabilir. İşte bu yüzden Burcu, Oya'dan kurtulmanın planlarını yapıyor. Bu plan Oya'yı öldürmeye kadar varacak gibi görünüyor.

PELİN VE ARZU DA OYA'YA DÜŞMAN OLDU

Oya'nın iyi niyeti başına bela oldu. Merve'nin şeytanlığını Serhan'a söylemeyip bir de üstüne siyah poşeti Merve'ye veren Oya, hem Pelin'in hem de Burcu olayı yüzünden Arzu'nun hedefinde... Pelin, Oya'ya üstüne bir de tehdit savuruyor.



Ufak Tefek Cinayetler 20. bölümüyle yarın akşam Star TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Arzu, Merve'nin yalanını, Oya da Burcu’nun oyunu çözüyor. Şimdi ikisi için de kara günler başlıyor. 5 kadın zincirleme birbirini zehirlemeye başlıyorlar. Çember git gide daralıyor. Artık biri birinden kurtulmak zorunda! Merve, Arzu ve Oya ittifakını tek hamleyle dağıtıyor. Arzu da Oya'ya düşman oluyor. Sonunda sarmaşık Oya'yı kuşatıyor.Ve Kemal Başkomiser korkunç bir sırrı öğreniyor! Görülen o ki; bu araştırdıkları, işlenen ilk cinayet değil! Kadınların savaşı aslında daha şimdiden "can alma" seviyesine geliyor.

Haberin Devamı