Magazin ​Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm (Star TV izleme linki)

​Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm (Star TV izleme linki)

Paylaş
​Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm (Star TV izleme linki)

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranlara gelir gelmez en çok izlenen dizilerden biri oldu. Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm fragmanı sneak peek yani ilk sahnesi yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Pelin, Oya, Arzu, Merve bir araya geliyor. Taylan ile Edip kızları görünce büyük bir tehlikenin geleceğini önceden seziyorlar. Heyecan ve entrikanın eksik olmadığı Ufak Tefek Cinayetler 20. bölümde neler olacak merak konusu oldu.

Star TV'de cuma günlerinde büyük bir ilgi ve alakayla izlenen Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Pelin, Merve, Arzu ve Oya yüzleşiyorlar. Oya'nın hamile yalanı atan Burcu'nun doktorluğunu yaptığını Arzu öğreniyor ve Oya'ya ahlaklı sinsi damgasını yakıştırıyor. Merve, Arzu'ya Sarmaşık'taki evi ona kiralamadığını söylüyor. Gizli tutulan gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Bu sırada Oya, Pelin, Merve ve Arzu'nun lise yılları sahneye geliyor. Birbirlerinin adeta arkasından kuyu kazan Pelin, Merve ve Arzu üçlüsü Oya'nın üzerine geldiler... Devamı cuma akşamı Star TV'de yayınlanacak.


UFAK TEFEK CİNAYERLER 20. BÖLÜM ÖN İZLEME

Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm fragmanı yayınlandı.



BURCU'NUN HAMİLEYİM YALANI ORTAYA ÇIKIYOR

Kadın Doğum Uzmanı olan Oya, son bölümde randevuya gelen Burcu'ya, "Sana 3 hafta veriyorum. Mehmet'e gerçeği söylemezsen, herkese ben söyleyeceğim" diyor. Bakalım Burcu bu bölümde gerçeği itiraf edecek mi, yoksa Oya her şeyi anlatacak mı?



MERVE VE SERHAN BOŞANIYOR

Ufak Tefek Cinayetlerin 19. bölümünde Serhan, artık Merve ile yaşamak istemediğini anlıyor ve kendisine boşanma tebligatını veriyor. Merve Serhan'ı kaybetme gerçeği ile karşı karşıya geliyor. Merve'nin bu süreçteki yeni planları var mı, nasıl bir yol izleyecek 20. yeni bölümde göreceğiz.



UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM -20 Bölüm
Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği dizi Ufak Tefek Cinayetler 20. yeni bölümüyle 13 Mart Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. Ufak Tefek Cinayetlerin son bölümünde, Arzu, Merve'nin yalanını, Oya da Burcu’nun oyunu çözüyor. Şimdi ikisi için de kara günler başlıyor. 5 kadın zincirleme birbirini zehirlemeye başlıyorlar. Çember git gide daralıyor. Artık biri birinden kurtulmak zorunda! Merve, Arzu ve Oya ittifakını tek hamleyle dağıtıyor. Arzu da Oya'ya düşman oluyor. Sonunda sarmaşık Oya'yı kuşatıyor.Ve Kemal Başkomiser korkunç bir sırrı öğreniyor! Görülen o ki; bu araştırdıkları, işlenen ilk cinayet değil! Kadınların savaşı aslında daha şimdiden "can alma" seviyesine geliyor.

Haberin Devamı