Magazin Ufak tefek cinayetler 20. yeni bölüm fragmanı izle: Oya yine tehlikede

Ufak tefek cinayetler 20. yeni bölüm fragmanı izle: Oya yine tehlikede

Paylaş
Ufak tefek cinayetler 20. yeni bölüm fragmanı izle: Oya yine tehlikede

Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak tefek Cinayetler yeni bölümde tüm kadınlar bir olup Oya'yı alt etmenin peşinde... Son fragmanın ardından Oya'nın başına ne geldiği herkes tarafından merak ediliyor.

Star TV'nin heyecan dozajı en üst seviyede olan dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Oya, 4 kadının birden hışmına uğruyor.

BURCU OYA'DAN KURTULMAK İSTİYOR


Burcu'nun hamilelik yalanı ortaya çıkmak üzere... Mehmet bu yalanı duyduğunda ise yeryerinden oynayacak. Burcu'ya 3 hafta mühlet veren Oya, her an Mehmet'e gerçekleri açıklayabilir. İşte bu yüzden Burcu, Oya'dan kurtulmanın planlarını yapıyor. Bu plan Oya'yı öldürmeye kadar varacak gibi görünüyor.

PELİN VE ARZU DA OYA'YA DÜŞMAN OLDU


Oya'nın iyi niyeti başına bela oldu. Merve'nin şeytanlığını Serhan'a söylemeyip bir de üstüne siyah poşeti Merve'ye veren Oya, hem Pelin'in hem de Burcu olayı yüzünden Arzu'nun hedefinde... Pelin, Oya'ya üstüne bir de tehdit savuruyor.

MERVE İŞİNİ LAYIKIYLA YAPTI


Geçen haftaya kadar istenmeyen kadın olan Merve, yaptığı kurnazlıklarla Oya'yı hedef haline getirdi. Şimdi 4 kadın da Oya'ya düşman... Fragmandaki son detayda da Oya, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya...

Ufak Tefek Cinayetler 20. bölümüyle 13 Mart Salı akşamı Star TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Arzu, Merve'nin yalanını, Oya da Burcu’nun oyunu çözüyor. Şimdi ikisi için de kara günler başlıyor. 5 kadın zincirleme birbirini zehirlemeye başlıyorlar. Çember git gide daralıyor. Artık biri birinden kurtulmak zorunda! Merve, Arzu ve Oya ittifakını tek hamleyle dağıtıyor. Arzu da Oya'ya düşman oluyor. Sonunda sarmaşık Oya'yı kuşatıyor.Ve Kemal Başkomiser korkunç bir sırrı öğreniyor! Görülen o ki; bu araştırdıkları, işlenen ilk cinayet değil! Kadınların savaşı aslında daha şimdiden "can alma" seviyesine geliyor.

Haberin Devamı