Magazin Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm fragmanı izle: Serhan ve Merve boşanma yolunda

Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm fragmanı izle: Serhan ve Merve boşanma yolunda

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm fragmanı izle: Serhan ve Merve boşanma yolunda

Ufak Tefek Cinayetler 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Tunç, Burcu'dan yardım isterken Serhan ile Merve'nin evliliğinde son noktaya geliniyor. Bakalım mahkeme ne karar verecek?

Ufak Tefek Cinayetler'in 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Taylan, Mehmet, Oya ve Serhan tekne gezisine çıkıyorlar. Mehmet ve Taylan artık Oya ve Serhan'ın bir ilişki yaşadığını anlıyorlar. Zaten ikisi de bunu gizlemiyor. Öte yandan Serhan ile Merve'nin boşanma davası geldi. Bakalım mahkemenin son kararı ne olacak?



TUNÇ BURCU'DAN NE İSTİYOR?

Tunç Burcu'nun evine gelip "Bana bir şey lazım" diyor. Çekingen tavır sergileyen Burcu, Tunç ile hareket ederken beklenmedik bir şey oluyor ve genç kadın "İmdat" diye bağırmaya başlıyor. İşte tam bu sırada Tunç, Burcu'nun sesini kısmaya çalışıyor.



UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Artık Sarmaşık’ta kimseye rahat bir uyku yok. Çünkü içlerinden biri her an öldürülebilir! Düğünde yaşanan felaketten sonra herkes şundan emin: Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var! Peki, katil kim? Merve, Pelin ve Arzu birbirlerinden şüpheleniyor. Kavga ciddileşiyor, Sarmaşık birden siyaha çalıyor derken Merve duruma el koyuyor. Ancak olaylar hiç olmadık biçimde gelişiyor ve Merve’nin güç gösterisi, bir aile dramına yol açıyor. Geçmişte toprağın altına gömülen şeytanlar da bir bir çıkıyor ve gözünü kin bürümüş Tunç, bir türlü Merve’yle Pelin’in peşini bırakmıyor.

Haberin Devamı