Magazin Ufak Tefek Cinayetler 31. yeni bölüm ön gösterimi yayınlandı! 30. son bölüm izle

Ufak Tefek Cinayetler 31. yeni bölüm ön gösterimi yayınlandı! 30. son bölüm izle

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 31. yeni bölüm ön gösterimi yayınlandı! 30. son bölüm izle

Ufak tefek Cinayetler 31. bölüm ön gösterimi yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Taylan'a demediğini bırakmayan Pelin çok pişman oluyor. Taylan'nın eve geldiğini görünce büyük bir sevinç yaşayan Pelin'in, eşinin sözlerinin ardından sevinci kursağında kalıyor.

Ufak Tefek Cinayetler 31. bölüm ön gösterimi yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Merve'nin sinsi planı sonrası Pelin ile Taylan büyük bir kriz yaşadı. Pelin'in kocasına hakaretler yağdırması Taylan'ı çileden çıkardı ve evi terk etti. Yeni bölümde Taylan oğluyla vakit geçirmek için eve geliyor fakat Pelin bu durumu yanlış anlayıp kendisine tekrar döndüğünü zannediyor. Taylan'ın sözleriyle Pelin'in sevinci kursağında kalıyor. Pelin eşini döndürebilmek için son hamlesini akşam için hazırlıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sarmaşık’ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek? Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 30. BÖLÜM İZLE