Magazin Ufak Tefek Cinayetler 34. yeni bölüm fragmanı Oya'dan Merve'ye gözdağı...

Ufak Tefek Cinayetler 34. yeni bölüm fragmanı Oya'dan Merve'ye gözdağı...

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 34. yeni bölüm fragmanı Oya'dan Merve'ye gözdağı...

Ufak Tefek Cinayetler 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Serhan nezarethanede zor günler geçirirken sorgulaması da devam ediyor. Arzu, Edip'in öldürülmesinde payları olduğunu söylerken Mehmet, çocuklarını düşünüp Arzu'ya karşı çıkarken Oya - Merve gerilimi kaldığı yerden devam ediyor.

Ufak tefek Cinayetler geçen hafta yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. 34. bölümde tutuklanan Serhan'ın sorgusu Kemal tarafından alınıyor. Fakat Serhan kendinden emin ve Kemal'e hiç de sevmeyeceği cümleler sarf ediyor. Arzu, Edip'in ölümünde paylarının olduğunu düşünüyor. Mehmet ise panik halinde ve çocuklarının geleceğini düşünüyor. Kerim Adil Sağlam, Merve'nin korkulu rüyası olmaya devam ederken Merve yine hırsını Oya'dan çıkarıyor. Oya'nın "Daha yeni başlıyoruz" cümlesi ise yaklaşan fırtınanın habercisi niteliğinde...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sarmaşık’ın ağır topları sorgu odasında!

Merve, Pelin, Oya ve Arzu… Mahşerin dört atlısı tekrar bir arada. Yine alabildiğine zarif, göz alıcı ve bir o kadar da tehlikeliler. Çünkü ufak tefek cinayetler ve daha büyükleri tam da böyle işlenir. En karanlık işlerin icabına en ışıltılı yerlerde, herkesin gözü önünde bakılır.

Edip cinayetinden sonra görülecek çok fazla hesap, verilecek çok fazla savaş var. Başkomiser Kemal, cinayeti bir an önce aydınlatmaya kararlı. Nihayet Sarmaşık’ın ağır topları sorguya çekiliyor ve Kemal sonuca varıyor!

Diğer yandan, Kerim Adil Sağlam, bütün karanlığıyla Sarmaşık'a çöküyor. Birden güneşli dünyalarını kara bulutlar sarıyor.

Bundan sonrası, daha kanlı, daha sert fakat çok daha etkileyici olacak, belli. Aşk kokusu, suç rüzgarına karışıp, dolaşıyor Sarmaşık'ta...

Haberin Devamı